Terug naar overzicht

Slimme verlichting

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 5
 6. 6

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 5
 6. 6

Slimme verlichting kopen bij Amac

Bekijk en vergelijk alle slimme verlichting om je huis te verlichten zoals jij dat wilt. Jouw bestelling wordt altijd gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 50 stores.

Creëer de juiste sfeer

Door het gebruik van slimme lampen in huis heb je talloze mogelijkheden, smart lampen zijn namelijk aan te passen naar jouw stemming of die van een ander. Laat je verwelkomen met kleurrijke lampen die automatisch aanspringen als je thuiskomt. Of maak je film nog meeslepender door de hele kamer met de tv mee te laten verlichten. Geniet van een zonsondergang in je kamer, word in de ochtend rustig gewekt of maak een prettige plek om te lezen. Ook is het mogelijk om zelf scenes te creëren. Lampen in een ruimte kun je allemaal een aparte kleur licht geven, en deze vervolgens opslaan als een scene. Met een druk op de knop roep je de scene vervolgens op. Denk hierbij aan alle lampen die warmer licht geven als je ’s avonds op de bank zit of doe eens gek en boots het noorderlicht na met blauwe en groene lampen.

Waarom wil jij slimme lampen?

Door middel van slimme verlichting, bepaal je zelf de verlichting in huis en verandert jouw huis in enkele seconden van sfeer en kleur. Je kunt de lampen dimmen, laten knipperen of langzaam laten pulseren. Met de timerfunctie kun je lampen automatisch aan en uit laten doen, zodat het lijkt alsof je thuis bent. Of doe de lampen beneden vast aan voor jouw kinderen die vroeg uit bed zijn, zodat jij je nog even kan omdraaien in bed. Het aansturen en regelen van de lampen is ontzettend eenvoudig: dat doe je met jouw iPhone, iPad of Apple Watch. In een handige app van de producent heb jij de totale controle over de verlichting. Je regelt dus vanuit je luie stoel de gewenste lichtkleur, lichtintensiteit en lichtscènes. Het gebruiksgemak is enorm groot.

Hoe werken de slimme lampen?

Smart lampen werken via bluetooth of wifi. Vervolgens zijn ze te besturen via de bijbehorende app op je iPhone, iPad of Apple Watch. Elgato Avea werkt via bluetooth, hierdoor heb je geen internetverbinding nodig om deze te laten werken. De hoeveelheid Elgato Avea lampen is uit te breiden, zodat je nog meer controle hebt over de atmosfeer in jouw huis. Philips Hue lampen werken via wifi. Om deze te laten werken heb je een bridge nodig. De bridge is feitelijk het brein van het systeem, dat de communicatie tussen alle Philips Hue lampen regelt. Ander voordeel is dat deze lampen ook buiten huis te bedienen zijn. Philips Hue lampen en de Elgato Avea Bulb passen in de bestaande fittingen, de Elgato Avea Flare en Elgato Avea Sphere plaats je los in huis.

HomeKit en Siri

De producten van Philips Hue ondersteunen ook HomeKit van Apple. In de Woning-app verdeel je al jouw HomeKit-apparatuur over verschillende ruimtes, voor het apart beheren hiervan. Zo kun je per kamer bepalen wat je wel of juist niet inschakelt. Dim de lichten in de woonkamer tijdens het kijken van een film of zet de tv uit vanaf je telefoon. Zo kun jij lekker op je plekje blijven zitten.