Terug naar overzicht

Nuki

Nuki

Nuki

De broers Martin en Jürgen Pansy waren het in 2013 zat dat zij telkens verschillende sleutels vergaten, zodat ze bijvoorbeeld niet in huis konden komen. Door deze frustratie werd Nuki opgericht. Na een geweldige Kickstarter-campagne in 2015 ging het echt van start met het slimme deurslot van Nuki. Zonder maar een sleutel te gebruiken kun je nu je huis binnenkomen. Nuki ontwikkelt verschillende slimme oplossingen en die vind je allemaal bij Amac.

Nuki: De intelligente sleutel

Nuki verandert je deur in een slim toegangssysteem en je smartphone in een intelligente sleutel. Maak je geen zorgen, met Nuki kun je nog steeds je deur openen met een fysieke sleutel als je vergeten bent je smartphone mee te nemen! Met de nieuwe deursensor kun je niet alleen de status van de slotcilinder in de Nuki-app zien, maar ook de status van de deur. Het Nuki Smart Lock wordt aan de binnenzijde op een bestaand deurslot gemonteerd en is binnen 3 minuten klaar voor gebruik. Toon meer

Volledig zonder schroeven en boren. De Nuki Bridge brengt jouw Nuki Smart Lock online, waardoor je het op elk moment met de Nuki smartphone-app op afstand kunt besturen en beheren. Controleer wie gekomen en vertrokken is, terwijl je zelf op het werk, onderweg of op vakantie bent. Met huidige en toekomstige Nuki-producten plan je jouw dag zoals jij dat wilt.