Favorieten van Amac: dit zijn onze musthaves!

door Dominic Overdijkink

door Dominic Overdijkink

Bij Amac hebben we natuurlijk alles voor al jouw Apple devices, van bescherming tot audio, gezondheid en eigenlijk alle accessoires die je kan bedenken. Dat zorgt ervoor dat een keuze maken voor een aankoop soms lastig is, want wat heb je nou eigenlijk nodig? In deze blog zetten we een aantal items voor je op een rijtje waarvan wij vinden dat ze eigenlijk onmisbaar zijn binnen jouw Apple lifestyle.

Decoded Magnetic Traction Strap – Apple Watch

Het merk Decoded staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit producten, vooral als het aankomt op het leer dat ze gebruiken. Een goed voorbeeld daarvan is de Traction Strap voor Apple Watch. Dit bandje is van volnerf leer, is zweetbestendig, en ook nog eens superlicht. Het bandje is namelijk maar 1,5 mm dik, waardoor het totaal niet stug om de pols aanvoelt. Daarmee geeft het je enerzijds die klassieke lederen look, maar anderzijds Het sluitsysteem werkt via een sterke magneet die in het bandje verwerkt zit en past daardoor ook om vrijwel elke pols. Doordat de band eerst door een gesp gaat en daarna nog eens via magneet vastklemt, hoef je niet bang te zijn dat je Apple Watch zomaar ineens van je pols losschiet.

Wat dit bandje misschien wel het allermooiste maakt, is het feit dat leer na verloop van tijd ‘gaat leven’. Ieder stukje leer is namelijk uniek. Door aanraking met de huid ontstaan er na een tijdje karakteristieke tekenen op het leren bandje. Dit heeft alles te maken met het gebruikte type leer: volnerfleer. Volnerfleer is afkomstig van de bovenste laag van de huid, waardoor het veel is blootgesteld aan natuurelementen zoals zonlicht, regen, warmte en kou. Ieder stukje leer vertelt als het ware zijn eigen stukje verhaal en dat verhaal blijft zichzelf voortvertellen om jouw pols. Decoded Magnetic Traction Strap is ideaal voor mensen die een balans zoeken tussen klassiek en sportief.

Laut Steel Loop – Apple Watch

Is leer niks voor jou, maar ben je toch toe aan een ander bandje? Overweeg dan eens de Laut Steel Loop. Dit bandje is gemaakt van roest vrij gewoven staal, en werkt qua sluiting net zoals de Decoded Magnetic Traction Strap. Zo zit jouw Laut Steel Loop altijd stevig vast om je pols. Laut Steel Loop is perfect voor de mensen die hun Apple Watch stijl en flair willen geven. Naast dat de Steel Loop van Laut qua design echt tijdloos is, is hij ook nog eens superlicht. Door het gewoven staal krijgt je pols ook voldoende ademruimte en zweet je dus niet zo snel met dit Apple Watch bandje.

Laut Steel Loop komt daarnaast in maar liefst vijf kleuren, allen passend bij jouw Apple Watch kleur. Je hebt de keuze uit zwart, zilver, roségoud, blauw en rood. Niet geheel toevallig dat dit ook de exacte kleuren zijn van Apple Watch Series 6, maar ze staan gelukkig ook perfect bij oudere en nieuwere types Apple Watch!

Tech 21 EvoClear + MagSafe - iPhone

Een echte hardloper op onze webshop, maar vooral in onze 50 winkels: de Tech 21 EvoClear hoes voor iPhone. Wat dit hoesje zo populair maakt is zijn sublieme valbescherming. Deze hoes heeft namelijk wat ze ‘multi-drop protection’ noemen, en dat voor een afstand van wel 3,6 meter hoog. Die protectie zit hem in de randen van de hoes. Aan de binnenkant zie je een ribbelpatroon zitten. Deze ribbelrand heeft een schokabsorberende werking. Wanneer een iPhone valt zal hij in verreweg de meeste gevallen met één van de vier hoeken het eerst de grond raken. Wanneer dat met deze hoes gebeurt, wordt de klap over de hele hoes opgevangen, en niet enkel op die ene hoek. Zo is de kans een stuk kleiner dat er wat met jouw iPhone gebeurt (niet expres gooien natuurlijk).

Mooiste van alles? Je blijft de kleur van je iPhone goed zien met deze doorzichtige hoes. Tech 21 EvoClear is voor iPhone 13 tevens zowel verkrijgbaar mét als zonder MagSafe-ring. Wij raden echter de variant mét MagSafe aan, zodat je ook gebruik kan maken van MagSafe accessoires zoals opladers en kaarthouders.

Naast dat deze hoes een supergoede valbescherming heeft, maakt Tech 21 EvoClear ook gebruik van een UV-werende formule. Dit zorgt ervoor dat je hoesje niet verkleurt zoals je zo vaak ziet bij doorzichtige hoesjes. Ook heeft deze hoes een erg goede krasbestendigheid. Wat wil je nog meer?

Eve Home Energy – iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV

Wat je eventueel nog meer zou willen, is de Eve Home Energy. Deze slimme stekker houdt bij hoeveel stroom er via de stekker wordt verbruikt, heel handig voor lampen, airconditioning en vele andere vormen van elektriciteit. Wanneer je de bijbehorende app downloadt, kun je makkelijk inzien hoeveel watt er wordt verbruikt, hoeveel het je in het jaar zou moeten kosten, en het totale verbruik in kWh en euro.

Nog fijner bij Eve Home Energy is de bediening ervan. Met één tik in de app kun jij je stroom makkelijk aan- of uitzetten, handig voor als je bijvoorbeeld je tv bent vergeten uit te zetten. Zo verbruik je nooit meer stroom dan nodig!

Met Eve Home Energy kan je ook schema’s instellen voor het aan- en uitzetten van je stroom, zodat alles vanzelf gaat. Als je een HomeKit-gebruiker bent, dan is het helemaal makkelijk. In dat geval kan namelijk alles via Siri, want Eve Home Energy is HomeKit compatibel.

Bang & Olufsen Beolit 20 -  iPhone, iPad

Dan ook nog een must-have item voor onze audioliefhebbers: de Beolit 20 van Bang & Olufsen. Deze krachtige box is veel meer dan alleen een speaker. Naast het feit dat deze speaker een prachtig design heeft, bestaande uit geanodiseerd aluminium, heeft hij ook nog een handvat van plantaardig gelooid leer, waardoor je de Beolit 20 overal mee naartoe kan nemen.

Voor het geval je hem dus van plan bent een hele middag of avond mee te nemen, hoef je ook niet bang te zijn dat het geluid je halverwege in de steek laat; Beolit 20 heeft met zijn 3.200 mAh batterij namelijk een speeltijd van 8 uur. Je kan de batterijduur zelf in de gaten houden via de LED-lampjes op het device zelf, maar ook via de Bang & Olufsen app. In die Bang & Olufsen app kun je ook de equalizer handmatig aanpassen, zodat je jouw eigen soundvoorkeur altijd en overal kan vinden. Beolit 20 heeft een geluidsfrequentie die loopt van 37 Hz tot een verbluffende 20.000 Hz. Zo hoor je dus alles, van de meest diepe bastonen tot de allerhoogste tonen, in jouw tracks.

De feature die wij echter het handigst vinden is de mogelijkheid tot het draadloos opladen van jouw iPhone. Want wat doe je als je muziek af wilt spelen maar jouw iPhone bijna leeg is? Simpel. Wanneer je jouw iPhone bovenop Beolit 20 legt, werkt hij ook nog eens als Qi-lader. Zo hoef je die powerbank dus ook niet meer mee te nemen met Beolit 20.

Logitech Combo Touch - iPad

Dan over naar de iPads. De mogelijkheden van iPad zijn de afgelopen jaren de lucht in geschoten. iPad Pro en iPad Air doen met hun M1-chips namelijk niks meer onder ten opzichte van MacBook Air. Dus mocht jij je iPad als laptop willen gebruiken, dan kan dat tegenwoordig prima. Je hebt dan natuurlijk wel een toetsenbord nodig om lekker makkelijk en snel te kunnen werken.

Dat is waar de Logitech Combo Touch in het spel komt. Logitech Combo Touch verraadt zijn functie eigenlijk al in zijn naam. Met Combo Touch kun je jouw iPad namelijk als iPad, maar ook als laptop gebruiken, zonder dat je daarbij constant van hoes moet verwisselen. De Combo Touch heeft namelijk een ingebouwde functie waarbij hij via de Smart Connector van je iPad koppelt. Hierdoor kun je de iPad makkelijk vastmaken en loshalen door de iPad en het toetsenbord zachtjes uit elkaar te trekken.

Het fijne aan het toetsenbord van Combo Touch is het feit dat er, naast de toetsen die je van een toetsenbord gewend bent, ook een trackpad aanwezig is. Zo kun je jouw iPad makkelijk bedienen, zonder dat je daarbij het scherm hoeft aan te raken. Hierdoor krijg je echt dat laptopgevoel. Combo Touch is een ideale oplossing voor als jij je iPad mee wilt nemen, maar er toch op wilt kunnen werken alsof het je MacBook of laptop is.

De Smart Connector zorgt er niet alleen voor dat je iPad makkelijk koppelt. Ook je stroomvoorziening loopt bij gebruik van Combo Touch via deze Smart Connector. Het opladen van Logitech Combo Touch is daarom ook niet nodig!

De keuze is aan jou

Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen smaak en behoeften. We hopen in ieder geval dat deze blog je weer iets wijzer heeft gemaakt en je wellicht kennis hebt gemaakt met producten waar je het bestaan misschien niet vanaf wist. We hebben gelukkig nog veel meer accessoires, welke allemaal te vinden zijn op onze vernieuwde website. Duik dus gerust wat dieper in onze webshop of kom langs bij één van onze 50 winkels want Apple begint bij Amac!