Moederdag: de leukste Apple-cadeaus voor elke moeder!

door Dominic Overdijkink

door Dominic Overdijkink

Dit weekend is het weer Moederdag. Voor velen is dit dé gelegenheid om iedereen die wordt beschouwd als moeder of moederfiguur eens lekker in het zonnetje te zetten, los van die andere 364 dagen in het jaar. Cadeaus uitzoeken voor Moederdag kan soms best lastig zijn, want wat moet je de mooiste vrouw ter wereld nou in godsnaam geven? Bij Amac hebben we genoeg leuke cadeaus voor iPhone, iPad, MacBook en Apple Watch, daarom lichten we hieronder een aantal van onze favorieten uit voor elke moeder!

dbramante1928 Berlin rugtas

dbramante1928 is een van onze meest elegante merken als het aankomt op Apple-accessoires. Het merk heeft altijd wel iets moois voor jouw Apple-product, of het nou gaat om een iPhone, iPad, MacBook of Apple Watch. Maar hoe neemt jouw moeder nou al die Apple-producten mee? Precies, in een mooie en chique rugtas.

Rugtas Berlin van de MODE.-serie is hier perfect voor. Het is een rugtas gemaakt van luxe saffiaanleer, af te sluiten met een gouden rits. Berlin heeft een aparte ruimte voor een 13-inch MacBook Air of Pro, en bevat daarnaast een handige organizer om spullen makkelijk en veilig op te kunnen bergen en terug te vinden.

Veel bekende modemerken gebruiken dit saffiaanleer vanwege de prachtige textuur en zijn afweer tegen het ontstaan van vlekken en krassen. Alle Berlin-tassen worden met de hand gemaakt van alleen het meest hoogwaardige saffianoleer. Kwaliteit gegarandeerd dus. De dbramante1928 Berlin rugtas komt daarnaast in drie prachtige kleuren, perfect voor zowel zomer als winter. Tip: ze zijn nu ook behoorlijk afgeprijsd, dus sla je slag!

dbramante1928 Berlin rugtas

Scroll voor meer

iDeal of Sweden iPhone 13 hoes

Is ze een echte fashion trendsetter? iDeal of Sweden is namelijk het merk dat altijd de laatste trends najaagt op het gebied van mode. Dit resulteert in de prachtige Printed Case serie. Deze hoezen van iDeal of Sweden maken van haar iPhone ook mét hoes dus een echt fashionitem. Het design is geïnspireerd op verschillende soorten steen, parels en edelmetalen, gecombineerd met prachtige marmeren details.

De bekende iDeal of Sweden hoezen hebben we nu voor de gehele iPhone 13-serie. Heeft ze dus een iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro of iPhone 13 Pro Max, dan maak je haar hier waarschijnlijk heel erg blij mee!

iDeal of Sweden iPhone hoes

Scroll voor meer

dbramante1928 LA Purse

Een rugzak heb je natuurlijk niet in elke situatie bij je. Soms is het prettiger om met een kleine handtas op pad te gaan, maar dan wil je nog steeds je benodigde spullen kwijt kunnen. De LA Purse van dbramante1928 is ideaal voor deze situatie.

Net als de Berlin rugtas is ook deze handtas van dbramante1928 onderdeel van de MODE.-serie. De LA Purse is handgemaakt van hetzelfde saffiaanleer, en heeft genoeg opbergmogelijkheden voor alle favoriete items van jouw moeder. Zo heeft de LA Purse een vak waarin tot wel acht pasjes kunnen, een middengedeelte waarin ze haar iPhone kwijt kan, en daarnaast nog twee extra ruimtes voor bijvoorbeeld notities, make-up, sleutels, of wat ze dan ook met zich mee wilt dragen. Ook deze handtas is afgewerkt met gouden rits en een bijpassend én afneembaar polsbandje.

Een cadeau geven op Moederdag is altijd fijn. Ook de LA Purse is flink afgeprijsd bij Amac.

dbramante1928 LA Purse

Scroll voor meer

dbramante1928 Madrid Apple Watch band

Mocht ze niet de deur uit gaan zonder haar geliefde Apple Watch, dan zijn nieuwe Apple Watch bandjes altijd een goede keus als het aankomt op een cadeau. Ook daarvoor moet je in dit geval bij dbramante1928 voor zijn. Het Deense merk heeft namelijk ook hele stijlvolle Apple Watch bandjes, die van haar Apple Watch een echt klassiek sieraad maken.

Niet geheel onverwacht, maar ook deze bandjes zijn gemaakt van dezelfde kwaliteit saffiaanleer, wat overigens is uitgevonden door het merk Prada. Daarnaast heeft de verstelbare gesp ook een gouden afwerking. De Madrid Apple Watch band komt in vier verschillende kleuren, van het klassieke nachtzwart tot de zomerse kleuren marineblauw, lila en mintgroen. Welke kleur zou haar het mooist staan denk je?

dbramante1928 Madrid Apple Watch band

Scroll voor meer

Decoded Slim Cover iPad 10,2-inch

Kijkt ze haar lievelingsseries of -films altijd op haar iPad, of leest ze er graag de krant of het nieuws mee? Als de woorden ‘iPad’ en ‘moeder’ niet van elkaar te scheiden zijn, dan is het natuurlijk wel fijn als de iPad goed beschermd is, en de iPad ook goed neer te zetten is.

Het Rotterdamse merk Decoded heeft hierover nagedacht bij het maken van de Slim Cover voor iPad 10,2-inch. Deze iPad hoes is handgemaakt van prachtig volnerf leer. De achterkant van de hoes bedekt de gehele iPad, waardoor haar geliefde iPad in ieder geval voldoende bescherming heeft voor val- of stootschade.

De voorkant is waar deze hoes echt het verschil maakt. De binnenkant is namelijk gemaakt van microvezel, waardoor het scherm van haar iPad geen krassen zal krijgen wanneer de hoes is dichtgeklapt. Bij het openen van de hoes heeft ze de mogelijkheid om de hoes in drie verschillende standen te vouwen, waardoor ze haar iPad altijd en overal makkelijk kan bedienen. De Slim Cover heeft daarmee die perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Decoded Slim Cover iPad

Scroll voor meer

dbramante1928 Paris MacBook hoes

Neemt ze haar MacBook ook altijd overal mee naartoe? Dan moet 'ie natuurlijk wel goed beschermd zijn zonder dat hij z’n charme verliest. dbramante1928 heeft daar gelukkig ook de oplossing voor met de Paris MacBook-hoezen.

Naast zijn zeer elegante design, bijpassend bij eerdergenoemde items van dbramante1928, heeft deze MacBook-hoes ook nog eens een hele goede bescherming. De binnenkant heeft namelijk een hele zachte voering, waardoor de MacBook goed beschermd is tegen krassen en andere schade. Ook is de Paris hoes stof- en spatwaterdicht, dus een beetje regen is met deze hoes geen enkel probleem.

De dbramante1928 Paris MacBook-hoes is verkrijgbaar voor zowel 13-inch, 15-inch als 16-inch MacBook-modellen. Daarnaast is er een ruime keuze in kleur, waardoor er altijd wel een hoes is die bij haar past.

dbramante1928 Paris MacBook hoes

Scroll voor meer

Moederdag 2022: zondag 8 mei

Mocht je dus nog niet weten wat je jouw moeder, of vrouw die je als moeder beschouwt, moet geven voor moederdag, dan hopen we met deze blog in ieder geval dat er nog genoeg is om haar mee te verwennen. Let wel op: je hebt nog een paar dagen, want 8 mei is het al zover! Wil je wat bij ons bestellen, doe het dan in elk geval op tijd zodat je niet in spanning hoeft af te wachten of je cadeau er wel gaat zijn! Wat ga jij geven? Of wat lijkt je leuk om te krijgen?

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!