Terug naar overzicht

Satechi snellader (100W / USB-C PD / GaN)

new
Zoom
 • 100W opladen
 • Aluminium design
 • Voor al je apparaten
 • USB-C en USB-A
Levertijd:
€ 66,07

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Thuis, op reis of onderweg is de Satechi Pro USB-C Travel Charger oplader een uitkomst. Je sluit hem namelijk aan op een stopcontact en hebt vervolgens twee USB-C PD poorten (tot 100 watt) tot je beschikking voor het opladen van je MacBoo... Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

Satechi snellader (100W / USB-C PD / GaN)

Thuis, op reis of onderweg is de Satechi Pro USB-C Travel Charger oplader een uitkomst. Je sluit hem namelijk aan op een stopcontact en hebt vervolgens twee USB-C PD poorten (tot 100 watt) tot je beschikking voor het opladen van je MacBook of voor je iPhone met een USB-C kabel (18 watt, snelladen), en een reguliere USB-A poort. Ofwel je kunt met deze ene oplader tot 3 apparaten tegelijk opladen tot een maximum vermogen van 100 watt.

Je kunt deze Satechi USB-C Charger gebruiken in gebieden met 100 volt of 240 volt en daarmee wereldwijd gebruiken en ondanks z'n power gaat hij eenvoudig mee in je tas. De kabel van de voeding is los te halen voor een compacte reisgenoot.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode ST-TC100GM-EU
Connectors
 • 2x USB-C
 • USB-A
 • Lengte 1,2
  Gewicht 317 g
  In de doos Adapter met lichtnet voedingskabel
  Service & garantie

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


  Dit product heeft een fabrieksgarantie van één jaar. Lees meer over Amac garantie.