Terug naar overzicht

Pipetto Origami Case hoes iPad Air (2020) - blauw

new
Zoom
 • Verschillende kijkposities
 • Uit sluimerstand bij openslaan
 • Allround bescherming
Levertijd:
€ 37,15

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Zoals de naam doet vermoeden, vouw je de Origami Case voor iPad Air in verschillende vormen. Dit is niet alleen leuk, maar ook functioneel. Zo doet de case, wanneer je deze correct opvouwt, dienst als standaard met verschillende kijkpo... Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

Pipetto Origami Case hoes iPad Air (2020)

Zoals de naam doet vermoeden, vouw je de Origami Case voor iPad Air in verschillende vormen. Dit is niet alleen leuk, maar ook functioneel. Zo doet de case, wanneer je deze correct opvouwt, dienst als standaard met verschillende kijkposities. De Origami Case van Pipetto helpt je om in een comfortabele houding te typen of om ontspannen een film te kijken.

Volledige bescherming

De soft shell case beschermt de hele behuizing van je iPad Air tegen krassen en vuil. Samen met de polyurethaan cover biedt de Origami Case hiermee een volledige bescherming. Het openslaan van de cover zorgt ervoor dat je iPad Air direct ontwaakt uit de slaapstand. Wil je de iPad Air even niet meer gebruiken? Sluit de cover en je iPad Air schakelt direct over naar standby.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode P045-113-Q
Merk Pipetto
Model Case
Sluiting Magnetisch
Kleur Blauw
Geschikt voor iPad Air (2020)
Materiaal
 • Polyurethaan
 • Hard kunststof
 • In de doos Pipetto Origami Case hoes iPad Air (2020)
  Service & garantie

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


  Dit product heeft een fabrieksgarantie van één jaar. Lees meer over Amac garantie.