Terug naar overzicht
Apparaatbeheer Cross-platform

Cross-platform

Apparaatbeheer

UEM van VWware

Met Unified Endpoint Management-software (UEM) manage je de volledige levenscyclus van een apparaat. Álle apparaten binnen je IT-omgeving zijn daarbij te managen, dus niet alleen iOS, macOS of tvOS. VMware Workspace ONE UEM biedt tevens de mogelijkheid om Windows, Android en andere non-Apple platformen te managen binnen één omgeving.

Securing the Digital Workspace with VMware Workspace ONE

Beveilig

VMware Workspace ONE biedt een gelaagde benadering als het gaat om de beveiliging van apparaten. Dit houdt in dat beveiliging niet alleen op apparaat-niveau kan worden toegepast. Ook app-, data- en netwerkbeveiliging zijn onderdelen binnen Workspace ONE die helpen meer grip te krijgen op veiligheid binnen je organisatie.

Automatiseer

Door bepaalde taken binnen jouw IT-afdeling te automatiseren, kunnen zij meer tijd besteden aan het optimaliseren van de gebruikerservaring en zijn zij minder tijd kwijt aan terugkerende handelingen. Je kunt bijvoorbeeld meldingen genereren wanneer medewerkers niet voldoen aan het wachtwoordbeleid, het apparaat meer dan 2 weken offline is of de maximale opslagcapaciteit (bijna) is bereikt.

Verhoog de productiveit

Workspace ONE biedt een reeks aan productiviteitsapps waarbinnen zakelijke data veilig kan stromen en de medewerker tegelijkertijd productief zijn/haar werk kan uitvoeren.
  • Workspace ONE One-stop portaal om bedrijfsmatige apps te benaderen.
  • Workspace ONE Web Webbrowser die direct toegang verleent tot het intranet en je bedrijf en beschermt tegen malicieuze websites.
  • Workspace ONE Boxer E-mail, kalender en contacten binnen 1 veilige app.
  • Workspace ONE Content Deel, werk samen en creëer allemaal binnen een beveiligde app.

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.