Terug naar overzicht

LAUT Active 2.0 Apple Watch bandje 42/44mm - zwart

new
Zoom
  • Duurzaam
  • Makkelijk schoon te maken
  • Metalen pin
Levertijd:
€ 24,75

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Active 2.0 is ontworpen om je verder te brengen en is gemaakt van een op maat gemaakte rubbersamenstelling die speciaal is ontwikkeld voor sport en het dagelijks leven. Roestvrijstalen connectoren en een machinaal bewerkte metalen knop zo... Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

LAUT Active 2.0 Apple Watch bandje 42/44mm - zwart

Active 2.0 is ontworpen om je verder te brengen en is gemaakt van een op maat gemaakte rubbersamenstelling die speciaal is ontwikkeld voor sport en het dagelijks leven. Roestvrijstalen connectoren en een machinaal bewerkte metalen knop zorgen voor een geruststellende duurzaamheid en verhogen de esthetiek.

Sport Polymeer Materiaal

De ACTIVE 2.0 horlogeband is gemaakt van speciaal ontwikkeld sportmateriaal, is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

Premium metalen knop en connectoren

Met de toevoeging van eersteklas metalen knoppen en connectoren, tilt ACTIVE 2.0 horlogeband je Apple Watch naar een geheel nieuw niveau van luxe en verfijning.

Ergonomische pasvorm en eenvoudige vergrendeling

De nieuwe nauwsluitende band past perfect om je pols en sluit gemakkelijk veilig, via de metalen bevestigingsknop met dubbele pen.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode L_AWL_A2_BK
Merk Laut
Geschikt voor Apple Watch series 1 tot en met 6
Kastgrootte 42mm / 44mm
Type band Sportbandje
Kleur band Zwart
Sluiting Pin
In de doos LAUT Active 2.0 Apple Watch bandje 42/44mm - zwart
Service & garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


Dit product heeft een fabrieksgarantie van één jaar. Lees meer over Amac garantie.