Terug naar overzicht

Decoded Siliconen Traction Apple Watch bandje 38mm / 40mm - Olive

new
Zoom
  • Tractie magneet systeem
  • Gemakkelijke en veilige pasvorm
  • Lichtgewicht en ultradun ontwerp
  • Water- en zweetbestendig
Levertijd:
Direct afhalen: 22 winkels
€ 33,05

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

De Silicone Magnetische Traction Strap is gemaakt van hoogwaardig vloeibaar siliconenrubber. Hij sluit naadloos aan op jouw Apple Watch en is ook water- en zweetdicht. De Silicone Traction Strap maakt gebruik van een magneetsysteem met ee... Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

Decoded Siliconen Magnetische Traction Apple Watch bandje

De Silicone Magnetische Traction Strap is gemaakt van hoogwaardig vloeibaar siliconenrubber. Hij sluit naadloos aan op jouw Apple Watch en is ook water- en zweetdicht. De Silicone Traction Strap maakt gebruik van een magneetsysteem met een verborgen sluiting voor een gemakkelijke en veilige pasvorm. Door het magneetsysteem past de band om bijna alle polsen. Het lichte gewicht en het ultradunne ontwerp bieden ultiem comfort, terwijl het siliconenrubber de band duurzaam maakt, maar toch zacht voor jouw pols.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode D22AWS40TSL3SOE
Merk Decoded
Sluiting Magnetisch
Geschikt voor Apple Watch series 7 (41mm) / 6 / SE / 5 / 4 (40mm) / 3 / 2 / 1 (38mm
Materiaal Gemaakt van hoogwaardig vloeibaar siliconenrubber.
Service & garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


Dit product heeft een fabrieksgarantie van twee jaar. Amac biedt daarnaast op dit product standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop, wanneer de fabrieksgarantie korter is dan deze termijn. Lees meer over Amac garantie.