Terug naar overzicht
iOS in het bedrijfsleven

iOS in het bedrijfsleven

Probleemloos schakelen tussen apparaten

Met praktische voorzieningen, geïntegreerde beveiliging en het enorme aanbod aan zakelijke apps zijn iPhone en iPad niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. Deze iOS-apparaten zijn de perfecte tools om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de productiviteit binnen een bedrijf een boost te geven.

En omdat veel zakelijke apps op zowel macOS als iOS werken, kunnen werknemers probleemloos van het ene naar het andere apparaat omschakelen.

De beste werkervaring

iOS is ontworpen met overzichtelijkheid en gebruiksgemak als uitgangspunt. Zo kunnen je werknemers door middel van AirDrop razendsnel contactgegevens, notities, foto’s en video’s delen met collega’s in de buurt. Ook kunnen ze met synchrone AirPlay-weergave groepspresentaties geven en via FaceTime videogesprekken voeren met meerdere collega’s tegelijk.

Geïntegreerde beveiliging

iOS is standaard voorzien van geavanceerde beveiligingstechnologieën waarmee bedrijfsgegevens, de apps en iOS-apparaten zelf op alle niveaus worden beschermd. Zo kan het apparaat met Face ID en Touch ID eenvoudig worden ontgrendeld. Daarnaast zijn gegevens niet toegankelijk voor andere apps en worden niet zonder jouw toestemming opgeslagen op de servers van Apple of in iCloud.

Controle voor IT én medewerker

iPhone en iPad kan moeiteloos in jouw organisatie geïmplementeerd worden. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om tien of tienduizend apparaten. Met de ingebouwde iOS-technologieën kan jouw IT-gemakkelijk iPhone en iPad registreren op het bedrijfsnetwerk, instellingen opgeven, bedrijfsgegevens beheren en apps installeren.

Amac helpt je op weg

Ben je helemaal overtuigd of twijfel je nog of Mac, iPhone en iPad iets voor jouw bedrijf is? Onze adviseurs komen graag eens bij je langs om de voordelen van Apple in jouw bedrijf uit te leggen.

Laat je contactgegevens achter

* Verplichte velden