Terug naar overzicht

Mac in het bedrijfsleven

Mac in het bedrijfsleven

Krachtig om mee te werken

Van dunne en lichte notebooks met een batterij die de hele dag meegaat, tot snelle en krachtige desktopcomputers; er is altijd wel een Mac die aansluit bij wat nodig is in het bedrijf. Elke Mac zit vol met slimme hardware en software die naadloos met elkaar samenwerken. Zo hebben uw werknemers alles wat ze op een werkdag nodig hebben.

Gemakkelijk en snel

Dankzij de dunne en lichte behuizing zijn Mac-notebooks gemakkelijk mee te nemen, maar toch zo krachtig dat werknemers alles kunnen doen wat nodig is – waar dan ook. Daarnaast toont het haarscherpe Retina-display een exacte kleurweergave en is rustgevend voor de ogen van uw medewerkers.

Platform en onafhankelijkheid

Mac bevat standaard allerlei programma’s die van pas komen bij het werk, bijvoorbeeld om te e-mailen, documenten op te stellen, presentaties te maken en te internetten. Ook de software uit het Microsoft Office-pakket, waaronder Microsoft Word, Excel en PowerPoint, werken beter dan ooit op Mac. Alles wat uw werknemers in deze apps doen kunnen geopend of bewerkt worden op een Windows-apparaat. Zo kunnen uw werknemers overal op dezelfde manier werken.

Veilig

Geavanceerde technologieën in macOS zorgen ervoor dat alle programma’s en bestanden op Mac voortdurend wordt gemonitord, versleuteld en bijgewerkt. Ingebouwde tools als Touch ID, FileVault, en Gatekeeper beveiligen al uw bedrijfsgegevens. Daarbij worden uw werknemers beschermd tegen malware en andere bedreigingen, zonder dat daar extra software voor nodig is.

Lage totale eigendomskosten

"Een Mac kost mijn organisatie meer dan een PC.” is een uitspraak die we horen binnen het bedrijfsleven. Echter is het tegendeel waar. IBM bespaart met elke Mac die zij aanschaffen gemiddeld € 400,- ten opzichte van een vergelijkbare PC. Hoge restwaarden, minder support-vragen en eenvoudig beheer zorgen voor deze besparing. Meer weten over hoe uw organisatie kan besparen met Mac? Download onze whitepaper!

Integratie met iOS

Als een Mac samen wordt gebruikt met een iOS-apparaat, is er nóg meer mogelijk. Omdat veel apps op zowel Mac als een iOS-device werken, kunnen werknemers probleemloos van het ene naar het andere apparaat omschakelen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld aan een e‑mail beginnen, een document bewerken of internetten op het ene apparaat, en verdergaan waar ze waren gebleven op een ander apparaat.
iOS in het bedrijfsleven
https://www.amac.nl/media/external/icons/color