Terug naar overzicht

Apple Zakelijk

Apple in het bedrijfsleven

Apple-producten zijn niet meer weg te denken uit ons leven. De introductie van de iPhone in 2007 heeft niet alleen onze manier van leven veranderd, maar ook de hedendaagse manier van werken. We zijn hierdoor productiever, creatiever en innovatiever dan ooit tevoren. Amac is ervan overtuigd dat, wanneer u uw werknemers laat werken met de beste hardware en software, zij gemotiveerd worden om hun allerbeste werk af te leveren.

Mac in het bedrijfsleven

Er is altijd wel een Mac die aansluit op uw bedrijfsvoering. Van dunne en lichte notebooks met een batterij waar je de hele dag op kan werken tot snelle en krachtige desktopcomputers. Iedere Mac is voorzien van slimme hardware en software die naadloos met elkaar samenwerken.
Meer informatie

iOS in het bedrijfsleven

Met praktische voorzieningen, geïntegreerde beveiliging en het enorme aanbod aan zakelijke apps, zijn iOS-apparaten de perfecte tools om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en productiviteit binnen een bedrijf te verhogen.
Meer informatie

Employee Choice Program

Wist u dat een op de drie Nederlanders een iPhone heeft en zelfs 80% al met iPad werkt? Als uw werknemer kan kiezen met welke apparaten hij werkt, dan heeft dat een positief effect op zijn prestaties én tevredenheid op de werkvloer. Dit is aangetoond in een onderzoek van Gensler.
Meer informatie

Maak gebruik van de kennis en ervaring van Amac

Neem contact op

Amac in het bedrijfsleven

Amac Zakelijk begeleidt uw bedrijf in het gehele aankooptraject van Mac, iPhone en iPad. Naast het ‘switchen’ naar het Apple-platform, adviseert ons team ook bij de implementatie van het Apple-platform binnen een bestaande Microsoft-omgeving.
Meer informatie

Amac helpt je op weg

Ben je helemaal overtuigd of twijfel je nog of Mac, iPhone en iPad iets voor jouw bedrijf is? Onze adviseurs komen graag eens bij je langs om de voordelen van Apple in jouw bedrijf uit te leggen.

Laat je contactgegevens achter

* Verplichte velden