Terug naar overzicht
Apple kerstgeschenk

Zakelijk Apple kerstcadeau

Verras jouw medewerkers met de mooiste cadeaus.

Deze decembermaand écht uitpakken voor jouw personeel? Kies dan voor de prachtige producten van Apple. Amac Pro kan er daarnaast ook voor zorgen dat alle cadeaus op voorhand al zijn ingepakt. Bestel op tijd en bezorg jouw organisatie een geweldige feestmaand!
Neem contact op

Kies Apple als kerstgeschenk

Ga je voor een sportiever team met Apple Watch? Een rustige werkplek aanbieden middels noise-cancelling op AirPods Pro? Creativiteit stimuleren dankzij iPad en Apple Pencil? Of bied je team altijd een relaxte avond met Apple TV. De prachtige persoonlijke Apple-producten zijn perfect om jouw personeel mee te verrassen.
Neem contact op voor de mogelijkheden
Kies Apple als kerstgeschenk
Amac Pro pakt het voor je in

Amac Pro pakt het voor je in

Natuurlijk is Amac Pro de plek voor je zakelijke decembergeschenken. Naast het leveren van jouw Apple-producten voor kerst, kunnen wij deze ook voor je inpakken. Onze uitrolservice staat voor je paraat om je aankopen middels een cadeauverpakking of cadeaupapier te versieren. Vraag naar de voorwaarden bij je bestelling.
Lees meer over onze uitrolservice

Graveren maakt je cadeau persoonlijk

Een persoonlijke boodschap op een Apple-product of het logo van jouw bedrijf? Geen probleem, Amac Pro biedt de mogelijkheid om je cadeaus voor kerst te laten graveren. Houdt er rekening mee dat het graveren van Apple-producten wel extra levertijd met zich mee brengt. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
Neem contact op
Maak je cadeau persoonlijk

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.