Terug naar overzicht
Amac Onderwijs

Amac Onderwijs

Ontwikkeling in onderwijs

Bij Amac Onderwijs willen we daadwerkelijk een bijdrage leveren aan kwaliteit in het onderwijs. We zijn daarom voortdurend op zoek naar nieuwe didactische en technologische mogelijkheden om de talenten van de individuele leerling te ontwikkelen en gepersonaliseerd leren mogelijk te maken. Dit doen we met onze deskundige collega’s die jarenlang ervaring in het onderwijs hebben.
Neem contact op

Een financiering die past

De behoefte ten aanzien van technologie is voor elke school anders. Dankzij Apple Financial Services kunnen we de financiële mogelijkheden koppelen aan de gewenste technologische investeringen binnen je school.
Naast een financieringsoplossing met Apple Financial Services is er ook de mogelijkheid om ouders een iPad of Mac, met de benodigde accessoires, zelf te laten aan te schaffen middels onze webshop op maat.
Lees meer over Apple Financial Services

Webshop op maat

Onze webshop op maat maakt de uitrol van nieuwe iPads of MacBooks eenvoudig voor scholen. Samen met de school richt Amac Onderwijs een webshop in, in de huisstijl van de school. De ouders of verzorgers kunnen zo online de benodigde apparatuur aanschaffen. Amac Onderwijs levert na bestelling de producten af op school, bij de leerling thuis of kunnen opgehaald worden in een van onze winkels.
Ontdek de webshop op maat

Amac Quick Scan

Wij helpen jou graag om de huidige situatie én ambitie binnen jouw onderwijsorganisatie op gebied van digitaal onderwijs zichtbaar te maken. Om dit te doen, heeft Amac Onderwijs de Quick Scan ontwikkeld. Wil je meer weten of erachter komen waar jouw ambitie binnen jouw onderwijsorganisatie ligt?
Meer over de Quick Scan
Amac Onderwijs
Amac Onderwijs

Training en begeleiding

Via deskundige training en begeleiding bij de invoering van het digitale curriculum, zorgen wij dat leraren zich volledig kunnen richten op de essentie van educatie: de ontwikkeling van de leerling. Wil je weten welke trainingen en begeleiding wij allemaal bieden?
Bekijk onze onderwijsbegeleiding

Apple Authorised Education Specialist

Amac Onderwijs is door Apple gecertificeerd als Apple Authorised Education Specialist (AAES), doordat wij ons hebben bewezen als deskundig aanbieder van technologische oplossing voor onderwijsinstellingen. Ook staan wij als Apple Authorised Service Provider klaar om reparaties te verrichten en technische ondersteuning te bieden. Dat betekent dat het onderwijsteam van Amac Pro jou niet alleen helpt bij de aanschaf van Apple producten, maar ook bij het gebruik ervan.
Lees over de digitalisering van het onderwijs

Ontzorging bij problemen

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Leerlingen stoten een iPad van tafel, de rugzak met daarin de MacBook valt op de grond of met de iPad in de tas stoot de leerling ergens tegenaan. Amac Onderwijs biedt verschillende pakketten, die ervoor zorgen dat jij of jouw leerlingen geen moment zonder apparaat komen te zitten en altijd optimaal gebruik kunnen maken van iPad of Mac. De mogelijkheden zijn eindeloos en worden op maat samengesteld.
Neem contact op

Amac helpt je op weg

    • In verband met het Coronavirus is telefonisch contact met Amac Pro beperkt mogelijk. Laat je telefoonnummer achter zodat wij je terug kunnen bellen.
Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.

* Verplichte velden