Apple in het bedrijfsleven

Apple-producten zijn niet meer weg te denken uit ons leven. De introductie van de iPhone in 2007 heeft niet alleen onze manier van leven veranderd, maar ook de hedendaagse manier van werken. We zijn hierdoor productiever, creatiever en innovatiever dan ooit tevoren.

Amac is ervan overtuigd dat, wanneer je jouw werknemers laat werken met de beste hardware en software, zij gemotiveerd worden om hun allerbeste werk af te leveren.

Amac zorgt onder andere voor:

  • Gepersonaliseerde configuratie
  • Training
  • Flexibel financieel model
  • Inrichting
  • Uitrol
  • Ondersteuning

Amac in het bedrijfsleven

Amac Zakelijk begeleidt jouw bedrijf in het gehele aankooptraject van Mac, iPhone en iPad. Naast kantoorautomatisering, oftewel het ‘switchen’ naar het Apple-platform, adviseert ons team ook bij de implementatie ervan binnen een bestaande Microsoft-omgeving.
Meer informatie

Maak gebruik van de kennis en ervaring van Amac

Neem contact op

Apple Financial Services

Wil je jouw medewerkers graag uitrusten met het beste materiaal, maar wil je geen grote investeringen doen? Apple Financial Services stelt gebruikers in staat om zonder aanschafkosten te kunnen werken met gloednieuwe Apple producten. Zo lease je de nieuwste MacBook Pro met Touch Bar al vanaf slechts € 35,- per maand. Hiermee realiseer je een kostenbesparing van ruim 25% over een looptijd van 3 jaar.
Lees meer

iOS in het bedrijfsleven

Praktische voorzieningen, geïntegreerde beveiliging en een enorm aanbod aan zakelijke apps. iPhone en iPad zijn de perfecte tools om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en productiviteit binnen een bedrijf te verhogen.
Meer informatie

Zakelijk inruilprogramma

Ontvang hoge inruilprijzen voor oude producten en laat privacygevoelige informatie veilig wissen. Maak gebruik van ons inruilprogramma.
Lees meer

Mac in het bedrijfsleven

Er is altijd wel een Mac die aansluit op je bedrijfsvoering. Van dunne en lichte notebooks met een batterij waar je de hele dag op kunt werken tot snelle en krachtige desktopcomputers. Iedere Mac is voorzien van slimme hardware en software die naadloos met elkaar samenwerken.
Meer informatie

Amac helpt je op weg

Ben je helemaal overtuigd of twijfel je nog of Mac, iPhone en iPad iets voor jouw bedrijf is? Onze adviseurs komen graag eens bij je langs om de voordelen van Apple in jouw bedrijf uit te leggen.

Laat je contactgegevens achter

* Verplichte velden