Apple voor professionals

Apple-producten hebben de hedendaagse manier van werken veranderd en zijn niet meer weg te denken uit ons leven. We zijn hierdoor productiever, creatiever en innovatiever dan ooit tevoren. Amac Pro is ervan overtuigd dat, wanneer je jouw werknemers laat werken met de beste hardware en software, zij gemotiveerd worden om hun allerbeste werk af te leveren.
Neem contact op

Amac zorgt onder andere voor:

De klant aan het woord

Door de iPads van Amac Pro hebben de cliënten van Fysiotherapie Veerkracht tijdens de coronacrisis hun behandelingen kunnen voortzetten. ‘De uitrol van de iPads was snel en eenvoudig, we hadden er nauwelijks omkijken naar. Dat heeft me ontzettend veel tijd gescheeld. Ik vreesde al even dat ik 42 handmatige installaties zou moeten uitvoeren’.Nicole Cleophas, mede-eigenaar, manueel therapeut en oedeemfysiotherapeut - Fysiotherapie Veerkracht
Lees meer

Voordelen van Amac Pro:

Oplossingen

Bij de implementatie van iOS of Mac binnen jouw organisatie wordt het beheer ervan al snel een complexe, tijdrovende bezigheid. Amac Pro faciliteert de installatie, configuratie en begeleiding bij de uitrol en beheer van Apple hardware en software.
Lees meer

Zakelijk inruilprogramma

Ontvang hoge inruilprijzen voor oude producten en laat privacygevoelige informatie veilig wissen. Maak gebruik van ons inruilprogramma.
Lees meer
Zakelijk Blog

7 redenen om jouw organisatie te switchen naar Apple

Veel organisaties kiezen er bewust voor om met Apple te werken. In ons blog hebben wij zeven belangrijke redenen neergezet waarom Apple het ideale platform is voor jouw organisatie!
Lees blog

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.

* Verplichte velden