Terug naar overzicht
Apple Pro

Amac Pro

Apple voor professionals

Apple-producten hebben de hedendaagse manier van werken veranderd en zijn niet meer weg te denken uit ons leven. We zijn hierdoor productiever, creatiever en innovatiever dan ooit tevoren. Amac Pro is ervan overtuigd dat, wanneer je jouw werknemers laat werken met de beste hardware en software, zij gemotiveerd worden om hun allerbeste werk af te leveren.
Neem contact op met Amac Pro

Amac Pro online events terugkijken

Op woensdag 10 februari organiseerde Amac Pro een tweetal gratis online events. Een over Apple in het bedrijfsleven, met als thema ‘Work from anywhere’. En een over Apple in het onderwijs, met als thema ‘Digitaal vooruit’. Heb je ons event gemist? Of wil je het terug kijken? Dat kan, we hebben alles voor je opgenomen.
Kijk ons Business Event terug Kijk ons Onderwijs Seminar terug

Klik op het logo voor het klantverhaal

Telindus
Woonbron
Developers.nl
Vonq
SuccessDay

Voordelen van Amac Pro

  • Begeleiding bij overstap
  • Financiering op maat
  • 50 servicepunten
  • Gecertificeerd repair-center
  • Support op locatie
  • Trainen van medewerkers

Inruilprogramma voor organisaties

Ontvang hoge inruilprijzen voor oude producten en laat privacygevoelige informatie veilig wissen. Maak gebruik van ons inruilprogramma.
Ruil jullie oude apparatuur in
Apple voor professionals

Oplossingen

Bij de implementatie van iOS of Mac binnen jouw organisatie wordt het beheer ervan al snel een complexe, tijdrovende bezigheid. Amac Pro faciliteert de installatie, configuratie en begeleiding bij de uitrol en beheer van Apple hardware en software.
Onze oplossingen voor jouw organisatie

7 redenen om jouw organisatie te switchen naar Apple

Veel organisaties kiezen er bewust voor om met Apple te werken. In ons blog hebben wij zeven belangrijke redenen neergezet waarom Apple het ideale platform is voor jouw organisatie!
Lees het blog

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.