Apple voor professionals

Apple-producten hebben de hedendaagse manier van werken veranderd en zijn niet meer weg te denken uit ons leven. We zijn hierdoor productiever, creatiever en innovatiever dan ooit tevoren. Amac Pro is ervan overtuigd dat, wanneer je jouw werknemers laat werken met de beste hardware en software, zij gemotiveerd worden om hun allerbeste werk af te leveren.
Neem contact op

Amac zorgt onder andere voor:

Amac Pro Business Event terugkijken

Op woensdag 10 februari organiseerde Amac Pro een gratis online business event over Apple in het bedrijfsleven, met als thema ‘Work from anywhere’. Heb je ons business event gemist? Of wil je het terug kijken? Dat kan, we hebben alles voor je opgenomen.
Kijk het business event terug

De 'klant' aan het woord

Met een computerkast onder je arm naar kantoor? Toch gebeurt dit vaker dan je zou verwachten. Ontdek welke oplossingen Amac Pro jouw organisatie kan aanbieden. En neem net als Ronald van Orcampa contact op met Amac Pro. 'Ja, het valt allemaal wel mee. Van mij hoeven we niet meer terug naar die vijf dagen in de week. Samenwerken met Teams en alle andere Microsoft apps werkt perfect'.Ronald van Beek, fictief finance manager - Orcampa
Lees meer

Voordelen van Amac Pro:

Oplossingen

Bij de implementatie van iOS of Mac binnen jouw organisatie wordt het beheer ervan al snel een complexe, tijdrovende bezigheid. Amac Pro faciliteert de installatie, configuratie en begeleiding bij de uitrol en beheer van Apple hardware en software.
Lees meer

Zakelijk inruilprogramma

Ontvang hoge inruilprijzen voor oude producten en laat privacygevoelige informatie veilig wissen. Maak gebruik van ons inruilprogramma.
Lees meer
Zakelijk Blog

7 redenen om jouw organisatie te switchen naar Apple

Veel organisaties kiezen er bewust voor om met Apple te werken. In ons blog hebben wij zeven belangrijke redenen neergezet waarom Apple het ideale platform is voor jouw organisatie!
Lees blog

Amac Pro helpt je op weg

Ben je al helemaal overtuigd of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Apple voor jouw organisatie? Wij komen graag met je in contact om de voordelen van Apple voor professionals te bespreken.Een lease-offerte aanvragen is mogelijk indien jouw onderneming minimaal 1 boekjaar gedraaid heeft. Onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.