Terug naar overzicht
iMember

Welkom bij Amac

Jouw Apple expert

Wij kijken er enorm naar uit om jou nog beter van dienst te zijn. Sinds 12 april zijn alle iCentre-winkels verder als Amac Store. We zijn erg blij met deze ontwikkeling en verwelkomen graag onze nieuwe collega’s en klanten! Amac is nu een Apple Premium Reseller met winkels in het hele land, lees hier het persbericht.

Op deze pagina vind je alle informatie die je moet weten als nieuwe klant.

Contact

Amac Customer Care
088 - 77 060 00 (lokaal tarief). Maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur. Of stuur een mail naar care@amac.nl.

Bestaande iCentre klanten kunnen voorlopig nog via 036 - 530 26 86 contact opnemen. De technische helpdesk blijft ook bereikbaar via 0900 - 8089 (€0,70 p/m) .
Neem contact op

Reparaties

Amac handelt alle lopende reparaties af onder de voorwaarden die met de huidige klanten zijn afgesproken.

Heb je vragen over een lopende reparatie, neem dan contact op met Amac op service@amac.nl of 088 - 77 060 00 (lokaal tarief). Vermeld daarbij het bij jou bekende reparatie- of servicenummer.
Meer over service

iMember

Eind 2014 hebben iCentre en Amac aan de wieg gestaan van het iMember-lidmaatschap. Zolang het lidmaatschap duurt, kun je als iMember daarom gewoon afspraken maken met een iMember coach en deelnemen aan iLearns en iSpecials. Wil je iMember worden en heb je een Apple-product gekocht bij iCentre? Dan kun je profiteren van een korting van €50,- op het lidmaatschap.
Over iMember

Verzekeringen

Zowel bij iCentre als bij Amac is het mogelijk een extra verzekering af te sluiten voor jouw Apple-producten. iCentre deed dat onder de naam iCare en bij Amac kun je terecht voor Zelfverzekerd. Voorlopig zijn beide verzekeringen nog af te sluiten. In de toekomst zullen al onze klanten één soort verzekering aangeboden krijgen. Voor vragen over jouw lopende verzekering kun je contact met ons opnemen of via de in jouw polis genoemde contactgegevens.

Inruilen

Bij Amac kun je, net als bij iCentre, bij aanschaf van een nieuw Apple-product je oude exemplaar in te ruilen. Je ontvangt de inruilwaarde direct als korting op de aanschaf van een nieuw Apple-product. Op deze pagina kun je de inruilwaarde zelf berekenen. Kom naar een store, neem het product met alle accessoires mee en onze medewerkers helpen je bij het bepalen van de exacte inruilwaarde.
Bekijk inruilmogelijkheden

Telefoonabonnementen

Bij iCentre was het mogelijk om een telefoonabonnement af te sluiten bij aanschaf van een iPhone. Per 12 april is dat helaas niet meer mogelijk. Heb je vragen over de iPhone die je kocht bij het abonnement dat je bij iCentre hebt afgesloten, neem dan contact op met Amac of kom langs in een van de stores. Voor vragen over het telefoonabonnement kun je direct contact opnemen met je provider (bijvoorbeeld Vodafone of KPN).

Garantie

Op alle producten die klanten van iCentre hebben aangeschaft de afgelopen jaren, is een garantieregeling van toepassing. Voor de afhandeling van garantieregelingen kun je als klant van iCentre gewoon bij Amac terecht. Kijk ook verder op onze website voor meer informatie over Amac garantie en neem contact met ons op als je hierover vragen hebt.

Lees meer over garantie

Garantie op Apple-producten
Bij zowel iCentre als Amac krijg je drie jaar consumentengarantie* op een Mac, iPad, iPhone, iPod of Apple Watch. Heb je eerder bij iCentre een Apple-product gekocht en er is toch iets mis, kom dan langs in een van de stores en we helpen je graag verder.

 

Garantie op overige merken 
Bij iCentre zijn producten verkocht die niet in het assortiment van Amac voorkomen. Toch willen we, bij een garantieafhandeling, klanten graag helpen. Heb je problemen met je product, neem dan contact op of kom langs in een van onze stores.

3 jaar garantie

                                                                                                                            

Studentenkorting

Bij Amac profiteer je ook van onderwijskorting op diverse Apple-producten wanneer je studeert aan het MBO, HBO of WO én 18 jaar of ouder bent, of als je medewerker bent bij een onderwijsinstelling of onderzoeksinstituut.
Studentenkorting website

Geldigheid van giftcards

Giftcards en tegoedbonnen die bij iCentre zijn uitgegeven, zijn vanaf heden ook geldig bij Amac. Let er hierbij wel op dat deze alleen in de store te verzilveren zijn en daarom in de webshop niet werken.

Werken bij Amac

Naast dat wij heel blij zijn met de nieuwe winkels en collega’s hebben wij voor de toekomst nog meer toffe en nieuwe ideeën in onze agenda’s staan. Daarbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Kom jij helpen met het realiseren van deze plannen en word jij onze nieuwe collega?
Bekijk vacatures

Veelgestelde vragen

Op deze pagina hebben we de meest gestelde vragen over de overname van iCentre voor je op een rijtje gezet. Mocht het antwoord op de vraag die je hebt hier niet te vinden zijn, kijk dan eens op de pagina met veelgestelde vragen.
Veelgestelde vragen

* Voor niet-consumenten, zoals zakelijke klanten en bedrijven, gelden andere garantievoorwaarden. Door Europese wetgeving komen niet-consumenten niet in aanmerking voor de extra garantie van Amac of iCentre op Apple-producten. Doe je als niet-consument aankopen bij Amac of iCentre, dan geldt de wettelijke garantietermijn van 1 jaar op diverse (Apple-)producten.