Terug naar overzicht

Apple Watch Series 5

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bekijk en vergelijk op deze pagina alle Apple Watch Series 5-modellen. Bestel hier jouw Apple Watch Series 5 en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw Apple Watch wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in een van onze 50 stores.

Apple Watch Series 5 bestellen

Wil je een Apple Watch Series 5 kopen? Dan zit je goed bij Amac. Apple Watch Series 5, wat in de volksmond ook wel iWatch 5 wordt genoemd, heeft hetzelfde unieke design van Series 4 overgenomen. Met Apple Watch Series 5 lees je berichten, neem je telefoongesprekken op, zet je je favoriete muziek aan of reken je razendsnel af via Apple Pay. Bovendien kun je Apple Watch Series 5 gebruiken als personal trainer, zodat je altijd al je sportdoelen behaalt. Ook komt de Apple Watch Series 5 met een reeks nieuwe functionaliteiten. Zo heeft hij onder andere een splinternieuw ‘always-on’ Retina-display, waarmee de tijd en je apps altijd zichtbaar zijn. Ook komt hij met een ingebouwd kompas, waarvoor de nieuwe Kompas-app is gemaakt. Over apps gesproken, Series 5 komt nu ook met de Geluids-app, welke een melding geeft wanneer het omgevingsgeluid schadelijk kan zijn voor je gehoor.

Apple Watch Series 5 is net als zijn voorgangers waterbestendig tot wel 50 meter diep1. Dankzij deze features en de splinternieuwe S5-chip, welke twee keer zo krachtig is als de S3-chip van de Series 3, geniet jij op ieder moment van jouw Apple Watch. Apple Watch Series 5 is verkrijgbaar in twee formaten en gemaakt van 100% gerecycled aluminium4. Zo heb je de Apple Watch Series 5 40 mm en de Apple Watch Series 5 44 mm. Ook heb je de keuze uit drie verschillende kleuren: zilver, spacegrijs en goud. Mocht je overigens al een Apple Watch van de vorige generatie hebben, dan hoef je niet per se een nieuw Apple Watch-bandje te kopen. Deze past namelijk ook op Apple Watch Series 5!

Het vernieuwde ‘always on’ Retina-display van Apple Watch Series 5

Dankzij het splinternieuwe ‘always on’ Retina-display, hoef je je pols niet meer te draaien om een notificatie of de tijd te zien. Het beeldscherm van Apple Watch Series 5 staat namelijk áltijd aan. Hierdoor gaat er nooit meer een appje, e-mail, iMessage, telefoongesprek of andere notificatie aan je voorbij. Daarbij wordt het beeldscherm gedimd als je je pols omlaag doet. Doe je je pols weer omhoog? Dan komt alles weer met volledige helderheid in beeld. Maar hoelang gaat de batterij van Apple Watch Series 5 mee? Omdat Series 5 voorzien is van een nieuwe energiezuinige driver en omgevingslichtsensor, gaat deze ondanks het nieuwe ‘always on’ Retina-display alsnog 18 uur mee3! En dankzij de helderheid van dit haarscherpe beeldscherm, kun je alles op het scherm lezen - dus óók wanneer de felle zon erop schijnt.

Apple Watch Series 5: de ultieme sportbuddy

Vind je het tijd worden om fitter door het leven te gaan of wil je dit jaar nu écht die ene marathon gaan lopen? Apple Watch Series 5 is de ultieme sportbuddy en geeft je iedere keer weer een duwtje in de rug om jouw persoonlijke doelen te behalen. Dankzij de Activiteiten-app kun je namelijk allerlei trainingsschema’s opzetten en al jouw prestaties in beeld brengen. Ook komt Series 5 met dezelfde hartslagsensor van de tweede generatie uit Series 4, zodat je hartslag in de uiterste nauwkeurigheid bijgehouden kan worden. Daarnaast krijg je een melding als deze te hoog of te laag is.

Als je veel aan hardlopen of wielrennen doet dan kun je de (gemiddelde) snelheid en afstand bijhouden. Daarbij zijn al jouw prestaties weer terug te vinden in de Gezondheid-app op jouw iPhone. Ook kun je tijdens het sporten eenvoudig een ander nummer, album of playlist opzetten, zonder dat je daar eerst jouw iPhone erbij hoeft te pakken. Doe je veel aan watersport of maak je graag een frisse duik? Apple Watch Series 5 is waterbestendig tot een diepte van 50 meter1. Wanneer je uit het water komt, dan moet je nog wel even aan de Digital Crown draaien. Apple Watch blaast vervolgens al het achtergebleven water uit de speakers door middel van geluidsgolven.

Siri op Apple Watch Series 5?

Mocht je je handen niet vrij hebben of je iPhone niet erbij kunnen pakken, dan kun je Siri aan het werk zetten. Siri, Apple’s spraakassistent, is dankzij de snelle S5-processor nu nog slimmer én sneller op Apple Watch Series 5. Je hoeft er geen eens een knop voor in te drukken. Je activeert Siri al door de iWatch 5 voor je te houden en ‘Hé, Siri.’ te zeggen. Zo kun je Siri onder andere vragen om een contactpersoon op te bellen, een iMessage te sturen, wat de weersverwachting voor vandaag wordt, welke afspraken je vandaag hebt staan of simpelweg een ander muziekalbum op te zetten. En zoals je misschien op iPhone of Mac al gewend bent: Siri praat op Apple Watch Series 5 ook terug.

Verbeterde sensoren in Apple Watch Series 5

De hartslagsensor van de tweede generatie in Apple Watch Series 5 geeft je de mogelijkheid om een ecg te maken, oftewel een elektrocardiogram. Omdat zowel de Digital Crown als de achterzijde van de iWatch 5 zijn voorzien van elektrodes, kunnen de elektrische signalen van jouw hart gelezen worden. Aan de hand van deze signalen kan Apple Watch Series 5 hartritmestoornissen ontdekken. Alle informatie van deze scan wordt bovendien automatisch verzameld en samengebundeld in de Gezondheid-app. Deze gegevens kun je vervolgens eenvoudig delen met je huisarts of hulpdiensten. Kortom, ook jouw gezondheid speelt een rol bij Apple Watch Series 5.

Apple Watch Series 5 is ook voorzien van de vernieuwde gyroscoop uit Series 4. Wanneer de iWatch 5 het idee krijgt dat je bent gevallen, vraag hij meteen of alles in orde is of dat je hulp nodig hebt. Als je niet in staat bent om op te staan kun je met Apple Watch Series 5 direct een SOS-melding versturen naar de dichtstbijzijnde hulpdiensten. Ook als je 60 seconden na de melding helemaal niet hebt gereageerd, dan zend de iWatch 5 een melding uit en wordt jouw locatie automatisch gedeeld met jouw noodcontacten.

Apple Watch Series 5 specificaties: twee keer zo snel als Series 3

De nieuwste Apple Watch bevat de splinternieuwe S5-chip, welke twee keer zo snel is als die van Series 3. Dankzij deze vernieuwde chip is er nog veel meer mogelijk met Apple Watch Series 5. Jouw apps openen direct en reageren nog sneller op jouw handelingen. Wanneer je “Hé Siri” zegt, reageert zij direct op jouw spraakcommando’s. Daarnaast laten de wijzerplaten nu nog meer informatie zien dan ooit. Sinds de Series 4 kun je gebruikmaken van een interactieve wijzerplaat die je volledig naar eigen wens kunt inrichten. Series 5 gooit daar in combinatie met watchOS 6 nog een schep bovenop. Daarbij kun je jouw meest gebruikte apps in de interactieve wijzerplaat vastzetten. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om de Agenda-, Berichten-, Kalender- en Work-out-app op de interactieve wijzerplaat te zetten. Jouw favoriete apps heb je dus altijd in een handomdraai geopend.

Apple Watch Series 5 kopen bij Amac

Ben je op zoek naar een stijlvolle smartwatch die je de beste ondersteuning geeft tijdens het sporten en de perfecte aanvulling is op jouw iPhone? Bij Amac kun je jouw Apple Watch Series 5 bestellen en gratis laten thuisbezorgen. Met de verbeterde hartslagsensor, waterbestendigheid en de Activiteiten- en Work-out-app, haal je het maximale uit jouw dagelijkse trainingssessie of werkdag. De nieuwe generatie Apple Watch is verkrijgbaar in twee formaten: Apple Watch Series 5 40 mm en Apple Watch Series 5 44 mm. Ook heb je de keuze uit drie kleuren: spacegrijs aluminium, goudkleurig aluminium en zilverkleurig aluminium.

1. Apple Watch Series 5 voldoet aan de waterbestendigheids­norm van 50 meter volgens ISO-norm 22810:2010. Dat betekent dat deze horloges geschikt zijn voor activiteiten in ondiep water, zoals zwemmen in zee of zwembad. Ze zijn echter niet geschikt voor duiken, waterskiën en andere activiteiten waarbij sprake is van hoge watersnelheden of onderdompeling in diep water.

2.De Ecg-app is onderdeel van de nieuwste versie van iOS en watchOS, op Apple Watch Series 4 of nieuwer. De Ecg-app is niet bedoeld voor gebruikers jonger dan 22 jaar.

3. Tests van batterijduur van Apple Watch Series 5 zijn uitgevoerd door Apple in augustus 2019 met prototypen van Apple Watch Series 5 (GPS) die waren gekoppeld met een iPhone; alle devices zijn getest met een prereleaseversie van de software. Batterijduur is afhankelijk van gebruik, configuratie en vele andere factoren; feitelijke resultaten kunnen afwijken.

4. Bewering over gerecycled materiaal heeft betrekking op het aluminium in de legering. Een onafhankelijke externe partij heeft bevestigd dat dit voldoet aan een standaard voor gerecycled materiaal op basis van ISO 14021.