Terug naar overzicht

Apple Watch Series 4

Er komen geen producten overeen met de selectie.Apple Watch Series 4 is helaas niet meer leverbaar.

Maar, er is nog geen man overboord! Er zijn namelijk nog twee fantastische modellen waaruit je kunt kiezen: de nieuwste Apple Watch Series 5 en de nog steeds geweldige Apple Watch Series 3.

Bekijk alle Apple Watches

Apple Watch Series 5 - het beste van het beste

Apple Watch Series 5 bevat alle functies van Apple Watch Series 3 en 4, plus meer. Met een vernieuwde processor is Apple Watch Series 5 twee keer zo snel als Apple Watch Series 3. Met de Always-on Retina-display is de wijzerplaat van je Apple Watch Series 5 altijd zichtbaar. Het is niet meer nodig om je pols volledig te draaien om te zien hoe laat het is. Het echte horloge-gevoel.

Apple Watch Series 5 is beschikbaar in twee formaten: 40 mm en 44 mm. Het grootste model Series 5 is 2 mm groter dan Series 3-Watches. Er zijn ook overeenkomsten. Even lekker zwemmen? Beide Apple Watch Series zijn waterbestendig tot wel 50 meter diep en hebben een batterijduur van 18 uur. Vaak opladen is dus zeker niet het geval. Wel heeft Apple Watch Series 5 veel nieuwe functies, zoals het kompas. Deze geeft bovendien niet alleen je locatie aan, maar ook op welke hoogte je je bevindt.

Kijk naar Apple Watch Series 5 als je:

  • De snelste Apple Watch ooit wilt;
  • Het echte horloge-gevoel zoekt, want alleen Series 5 heeft de Always-on display;
  • Niet zonder de nieuwste functies kunt;
  • 32GB opslagruimte voor je muziek, foto’s en andere bestanden geen overbodige luxe vindt.

Bekijk alle Apple Watch Series 5-modellen


Apple Watch Series 3 - niet nieuw, maar wel ijzersterk

Apple Watch Series 3 is al een tijdje op de markt. Dit neemt niet weg dat Apple Watch Series 3 nog steeds een ijzersterk horloge is. Een heel aantal functies van Apple Watch Series 3 zien we ook terug in Series 5. Zo is heeft Series 3 ook een hartslagsensor, versnellingsmeter en gyroscoop, al zijn dit niet de vernieuwde versies van Series 5.

Apple Watch Series 3 blijft ondanks alles toch een goede keuze. Vooral als je simpelweg een goed sporthorloge wilt, zonder al te veel poespas. Bovendien is Apple Watch Series 3 een stuk lichter is voor de portemonnee.

Apple Watch Series 3 is voor jou als je:

  • Niet hecht aan de nieuwste features en mogelijkheden;
  • Gewoon een goed horloge wilt;
  • Liever een Apple Watch van 38 mm of 42 mm hebt;
  • Niet te veel geld wilt uitgeven aan een Apple Watch.

Bekijk alle Apple Watch Series 3-modellen
Bekijk en vergelijk op deze pagina alle Apple Watch Series 4 modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw Apple Watch Series 4 wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 50 stores.

Apple Watch Series 4 kopen

Heb jij jouw oog laten vallen op Apple Watch Series 4? Dan zit je goed bij Amac. Apple Watch Series 4, of in de volksmond ook wel iWatch 4 genoemd, heeft een compleet nieuw design en komt met een reeks aan nieuwe functionaliteiten. Denk aan een groter OLED-beeldscherm, vernieuwde (hartslag)sensoren, luidere speaker, interactieve wijzerplaten en nog veel meer. Het beeldscherm is maar liefst 30% groter dan die van zijn voorgangers, maar toch is hij nauwelijks groter. Hij is zelfs dunner geworden! De Digital Crown heeft nu ook een upgrade gekregen en geeft tijdens het scrollen haptische feedback. Zo voel je tijdens het scrollen door app of lijst lichte tikjes, zodat je nog accurater kunt scrollen. Ook is Apple Watch Series 4 waterbestendig tot wel 50 meter diep2. Dankzij deze features en de splinternieuwe S4-chip geniet jij op ieder moment van jouw Apple Watch.

Voordelen van Apple Watch Series 4

Wil je een keer een marathon lopen of wil je simpelweg fitter worden? De nieuwste Apple Watch is de ultieme sportbuddy en helpt jouw persoonlijke doelen te behalen. Met behulp van Activiteiten-app kun je schema’s of trainingen opstellen en jouw doelstellingen in kaart brengen. Dankzij de verbeterde sensoren in Series 4 wordt jouw hartslag nog nauwkeuriger bijgehouden en krijg je een melding als deze te hoog of te laag is. Als je veel aan hardlopen of wielrennen doet dan kun je de (gemiddelde) snelheid en afstand bijhouden. Daarbij zijn al jouw prestaties weer terug te vinden in de Gezondheid-app op jouw iPhone. Ook kun je tijdens het sporten eenvoudig een ander nummer, album of playlist opzetten, zonder dat je daar eerst jouw iPhone erbij hoeft te pakken. Doe je veel aan watersport of maak je graag een frisse duik? Apple Watch Series 4 is waterbestendig tot een diepte van 50 meter 2. Wanneer je uit het water komt, dan moet je nog wel even aan de Digital Crown draaien. Apple Watch blaast vervolgens al het achtergebleven water uit de speakers door middel van geluidsgolven.

Met Apple Watch Series 4 gaat geen inkomend telefoongesprek, bericht of notificatie meer aan je voorbij. Dankzij het haarscherpe OLED-display kun je alles makkelijk op het scherm lezen – ook wanneer de zon schijnt. Zelfs als je niet jouw ogen op de iWatch hebt, voel je door middel van een zacht tikje dat je een Facebook-notificatie, iMessage, e-mail of telefoongesprek hebt ontvangen.

Mocht je je handen niet vrij hebben of je iPhone niet erbij kunnen pakken, dan kun je Siri aan het werk zetten. Siri, Apple’s spraakassistent, is dankzij de snelle S4-processor nu nog slimmer én sneller op Apple Watch Series 4. Je hoeft er geen eens een knop voor in te drukken. Je activeert Siri al door de iWatch voor je te houden en ‘Hé, Siri.’ te zeggen. Zo kun je Siri onder andere vragen om een contactpersoon op te bellen, een iMessage te sturen, wat de weersverwachting voor vandaag wordt, welke afspraken je vandaag hebt staan of simpelweg een ander muziekalbum op te zetten. En zoals je misschien op iPhone of Mac al gewend bent: Siri praat op Apple Watch Series 4 ook terug.

Niet alleen het beeldscherm, de Digital Crown en de S4-chip, maar ook de sensoren van Apple Watch Series 4 zijn vernieuwd. De optische hartslagsensor merkt het meteen op wanneer jouw hartslag te laag is en krijg je een melding wanneer dat het geval is. Apple Watch Series 4 heeft nu ook valdetectie dankzij de vernieuwde gyroscoop. Wanneer de iWatch het idee krijgt dat je bent gevallen, stuurt hij je meteen een melding met de vraag of je hulp nodig hebt. Ben je gevallen en ben je niet meer in staat zelf op te staan? Druk op nee en Apple Watch Series 4 stuurt meteen een SOS-melding naar de dichtstbijzijnde hulpdiensten. Ook als je 60 seconden na de melding helemaal niet hebt gereageerd, dan stuurt de iWatch een melding. Daarnaast wordt jouw locatie automatisch gedeeld met jouw noodcontacten. Ook geven de vernieuwde sensoren de mogelijkheid om een ecg te maken, oftewel een elektrocardiogram 1. De Digital Crown en achterzijde van Apple Watch Series 4 zijn namelijk voorzien van elektrodes, waarmee de elektrische signalen van jouw hart gelezen kan worden. Alle informatie die Apple Watch Series 4 tijdens het maken van de ecg heeft verzameld, wordt samengebundeld in de Gezondheid-app. De resultaten kunnen vanuit deze app worden opgeslagen in een pdf, die je aan de doctor of hulpdiensten kunt geven. Kortom, ook jouw gezondheid speelt een rol bij Apple Watch Series 4.

Apple Watch Series 4 is voorzien van een krachtige en geheel nieuwe S4-chip. Hierdoor is er nog veel meer mogelijk met de iWatch. Apps openen sneller en werken vlotter, Siri reageert direct op jouw spraakcommando’s en wijzerplaten zijn nu indrukwekkender dan ooit. Zo heeft Apple Watch Series 4 standaard een interactieve wijzerplaat die je volledig naar eigen wens kunt inrichten. Daarbij kun je jouw meest gebruikte in de wijzerplaat vastzetten. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om de Agenda-, Berichten-, Kalender- en Work-out-app op de interactieve wijzerplaat te zetten. Jouw favoriete apps heb je dus altijd in een handomdraai geopend.

Apple Watch Series 4 aanbevolen voor

Op zoek naar een stijlvolle smartwatch die je de beste ondersteuning geeft tijdens het sporten en de perfecte aanvulling is op jouw iPhone? Dan is Apple Watch Series 4 voor jou. Met de verbeterde hartslagsensor, waterbestendigheid en de Activiteiten- en Work-out-app, haal je het maximale uit jouw dagelijkse trainingssessie of werkdag. Mocht je overigens al een iWatch van de vorige generatie hebben, dan kun je jouw huidige Apple Watch-bandjes ook gebruiken op Apple Watch Series 4. De nieuwe generatie Apple Watch is verkrijgbaar in twee formaten: Apple Watch Series 4 40 mm en Apple Watch Series 4 44 mm. Ook heb je de keuze uit drie kleuren: spacegrijs aluminium, goudkleurig aluminium en zilverkleurig aluminium.

1. Sommige features, apps en diensten, waaronder de ecg-functionaliteit, zijn nog niet in Nederland beschikbaar. Klik hier voor de volledige lijst.

2. Apple Watch Series 4 voldoet aan de waterbestendigheids­norm van 50 meter volgens ISO-norm 22810:2010. Dat betekent dat dit horloge geschikt is voor activiteiten in ondiep water, zoals zwemmen in zee of zwembad. Apple Watch Series 4 is echter niet geschikt voor duiken, waterskiën en andere activiteiten waarbij sprake is van hoge watersnelheden of onderdompeling in diep water.