Terug naar overzicht

Apple Watch Series 2

Bekijk en vergelijk alle Apple Watch Series 2 modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 3 jaar consumentengarantie. Jouw Apple Watch Series 2 wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 46 stores.

Apple Watch Series 2 kopen

Ben jij op zoek naar Apple Watch Series 2? Dan zit je goed bij Amac. Apple Watch Series 2 bevat alle features zodat jij actiever, gemotiveerder en beter verbonden blijft. Denk aan ingebouwde gps, waterbestendig tot 50 meter1, een razendsnelle dual-coreprocessor en een kraakhelder display.

Voordelen van het kopen van een Apple Watch Series 2

Welke sport jij ook doet, met Apple Watch Series 2 kun jij jouw iPhone thuislaten. Dankzij de ingebouwde gps heb jij de mogelijkheid om tijdens je dagelijkse work-out nauwkeurig je afgelegde afstand, snelheid en tempo vast te leggen. Zodra je thuis bent kun je op je jouw iPhone precies zien waar je bent geweest en op welk stuk je het hardst ging. Ben jij een echte waterrat? Hou Apple Watch Series 2 dan vooral om tijdens het surfen, zwemmen of snorkelen: hij is namelijk waterbestendig tot 50 meter1. Apple Watch monitort continue jouw hartslag, houdt vorderingen bij, scherpt doelen aan en helpt je bij het ontwikkelen van gezonde gewoontes. Lang stilzitten is er vanaf nu echt niet meer bij: je krijgt namelijk een subtiel tikje op je pols wanneer je dat te lang doet!

Met Apple Watch Series 2 mis je nooit meer iets belangrijks. Je krijgt namelijk alle informatie direct op je pols binnen. Voel een zacht tikje als een bericht of telefoontje binnenkomt. Ook heb je in no time toegang tot de meest gebruikte apps, zoals je muziek en social media. Vraag Siri naar het weer, om je te herinneren aan een afspraak of om iemand op een later tijdstip terug te bellen. En dankzij de Apple S2-chip met dual-coreprocessor en GPU, zijn apps razendsnel. Met het heldere Retina-display van de Series 2, zijn je gegevens zelfs op de dagen dat de zon volop schijnt goed leesbaar.

Zowel qua uiterlijk als functionaliteit is Apple Watch 2 aan te passen. Je kunt kiezen uit een kast van roestvrij staal met een display van saffierkristal (Apple Watch modellen) of een horlogekast van aluminium met display van Ion-X-glas (Apple Watch Sport modellen). De kast is beschikbaar in twee formaten: 38 mm en 42 mm en is zo ontworpen dat je deze zowel links als rechts kunt dragen. Maak het af met bandjes in diverse kleuren en materialen. Door het gebruik van verschillende Apple Watch accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw Apple Watch Series 2.

Apple Watch Series 2 aanbevolen voor

Op zoek naar het ultieme sporthorloge, een stijlvol sieraad of een perfecte aanvulling op jouw iPhone? Dan is Apple Watch Series 2 voor jou. Als veeleisende sporter haal je met deze Apple Watch nog meer uit je dagelijkse beweging en gezondheid. Ingebouwde gps, hartslagsensor, waterbestendig en de Work-out-app helpen je hierbij. Apple Watch Series 2 zal snel op jouw eisen reageren dankzij de snellere dual-coreprocessor. Daarnaast is het niet alleen een prachtig sieraad om je pols, maar ook een handige verlenging van jouw iPhone. Je wordt namelijk de hele dag op de hoogte van alles en iedereen gehouden, zonder dat jij jouw iPhone erbij hoeft te pakken of dat je deze mee hoeft te nemen. Ga je liever voor een wat sportiever uiterlijk met horlogeband met zweetgaatjes, dan is Apple Watch Nike+ het overwegen waard.

1. Apple Watch Series 2 voldoet aan de waterbestendigheidsnorm van 50 meter volgens ISO-norm 22810:2010. Dat betekent dat dit horloge geschikt is voor activiteiten in ondiep water, zoals zwemmen in zee of zwembad. Apple Watch Series 2 is echter niet geschikt voor duiken, waterskiën en andere activiteiten waarbij sprake is van hoge watersnelheden of onderdompeling in diep water. Leren bandjes en bandjes van roestvrij staal zijn niet waterbestendig.