Terug naar overzicht

Apple Watch Series 1

Bekijk en vergelijk alle Apple Watch Series 1 modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw Apple Watch Series 1 wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis af in één van onze 46 stores.

Apple Watch Series 1 kopen

Ben jij op zoek naar de Apple Watch Series 1? Dan zit je goed bij Amac. Deze Apple Watch 1 beschikt over een Dual Core S1P-processor die zorgt voor snelle prestaties. Meet jouw hartslag, hardloopafstand of verbrande calorieën en bepaal met een handomdraai wat de meest urgente berichten zijn om op te reageren.

Voordelen van het kopen van een Apple Watch Series 1

Met de Series 2 en Series 3 als opvolgers, is dit een mooie Apple Watch aanbieding. Apple Watch, in de volksmond beter bekend als iWatch, houd jou de hele dag op de hoogte van jouw omgeving én van jezelf. Wat je zoal met Apple Watch kan? iWatch 1 is verbonden aan jouw iPhone, zo krijg je bij het ontvangen van een berichtje of e-mail een subtiel tikje op de pols om je hierop te attenderen. Door de voorvertoning van het bericht te lezen op Apple Watch bepaal jij of het bericht direct antwoord nodig heeft, of nog even kan wachten. Ook bellen of iets aan Siri vragen kan met Apple Watch dankzij de ingebouwde microfoon.

Naast notificaties meet Apple Watch jouw lichamelijke prestaties. Zo gebruik je ‘m tijdens het hardlopen, fietsen of in de sportschool. De activiteitringen op Apple Watch 1 vertellen jou precies hoe het staat met jouw afgesproken doelen. Apple Watch is een naar eigen smaak te personaliseren apparaat. Naast de standaard apps zijn er in de App Store talloze apps te downloaden die ook te gebruiken zijn met Apple Watch. Denk bijvoorbeeld aan Buien Alarm voor Apple Watch. Handig voor tijdens het hardlopen. Apple Watch bandjes wisselen gaat ook gemakkelijk, zo kun je ‘m op ieder gewenst moment een andere uitstraling geven.

De behuizing van Apple Watch is gemaakt van geadoniseerd aluminium, verkrijgbaar in meerdere kleuren, met een display van ion-X glas. Apple Watch Series 1 is verkrijgbaar in twee maten: Apple Watch Series 1 38mm of Apple Watch Series 1 42mm. Zo kies jij het formaat Apple Watch dat bij jou past.

Apple Watch Series 1 aanbevolen voor

Wil jij graag altijd op de hoogte zijn van jouw omgeving en van jezelf? Dan is Apple Watch Series 1 wat voor jou. Deze goedkope Apple Watch voorziet jou van de snelheid van de Apple S1P-chip en een stijlvol uiterlijk. Dit ultieme sporthorloge is naast zijn functionaliteiten ook een handig verlengstuk van jouw iPhone. De verschillende Apple Watch-bandjes zijn gemakkelijk te verwisselen. Ga zo voor een sportbandje van fluorelastomeer of kies een strak afgewerkt leren bandje. Ben jij nog op zoek, maar wil je een Apple Watch 1 kopen? Dan zit je met deze aanbieding op Apple Watch goed bij Amac.

1. Apple Watch Series 1 voldoet aan de waterbestendigheidsnorm IPX7 volgens IEC-norm 60529. Dit horloge is spatwater- en waterbestendig, maar het wordt niet aanbevolen om Apple Watch Series 1 onder te dompelen.