Terug naar overzicht

Apple Watch 7 / SE 4G

  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Apple Watch Series 7 4G

Apple Watch Series 7 is de allernieuwste en meest geavanceerde Apple Watch ooit, met mooie grote displays (41 of 45 mm), snellaadsupport en een extra sterk scherm, maar met Apple Watch Series 7 4G wordt daar nog een schepje bovenop gedaan. De Apple Watch Series 7 Cellular-modellen zijn overigens verkrijgbaar in exclusievere uitvoeringen dan de ‘gewone’ Apple Watch Series 7. De roestvrijstalen Apple Watch Series 7 4G is in het buitenland al ongekend populair, terwijl we in Nederland alleen nog maar modellen van aluminium kennen. Je herkent de 4G-modellen aan het rode randje op de Digital Crown, de knop aan de zijkant van je Apple Watch Series 7 4G.

Voor het eerst in Nederland: Apple Watch met 4G

Het is een primeur in Nederland. Voor het eerst kun je de Cellular-modellen van Apple Watch, oftewel Apple Watch met 4G-internet, ook hier kopen. Bellen, berichten versturen en alle andere functies hoeven niet meer via het netwerk van je iPhone, maar gaan via een digitale simkaart in je Apple Watch 4G, de eSim. Met Apple Watch Series 7 4G blijf je altijd bereikbaar, kun je lekker muziek of podcasts streamen en gebruik je de Apple Watch-apps zoals Kaarten waar je ook bent, ook als je je iPhone thuislaat. Wel zo handig tijdens het sporten of een avondje uit.

Apple Watch SE 4G

Met de Apple Watch SE 4G geniet je van alle voordelen van Apple Watch SE, samengevoegd met het gemak van 4G-internet. Met een abonnement ben je altijd online. Dankzij Apple Watch SE 4G ben je minder afhankelijk van je iPhone, terwijl je bijna niet inlevert op de functies. Apple Watch SE 4G is voor iedereen die lekker bereikbaar en online wil zijn.

Voor het eerst in Nederland: Apple Watch SE met 4G

Het is een primeur in Nederland. Voor het eerst kun je de Cellular-modellen van Apple Watch, oftewel Apple Watch met 4G-internet, ook hier kopen. Bellen, berichten versturen en alle andere functies hoeven niet meer via het netwerk van je iPhone, maar gaan via een digitale simkaart in je Apple Watch SE 4G, de eSim. Met Apple Watch SE 4G blijf je altijd bereikbaar, kun je lekker muziek of podcasts streamen en gebruik je de Apple Watch-apps zoals Kaarten waar je ook bent, ook als je je iPhone thuislaat. Wel zo handig tijdens het sporten of een avondje uit.