Terug naar overzicht

Trade-in-actie - disclaimer

De Trade-in-actie loopt van 12 juli tot en met 8 augustus 2021. Bij het inleveren van een MacBook krijgen klanten boven op de inruilwaarde een extra korting van € 100,- (honderd euro) op een nieuwe MacBook. De algemene inruilvoorwaarden zijn van toepassing. Lees hier meer over inruilen. Klanten kunnen ook een laptop of desktop van een ander merk inleveren voor recycling.

Er is geen maximumaantal laptops dat klanten kunnen inleveren. Wel is de maximale korting € 100,- (honderd euro) per nieuwe MacBook. Levert de klant bijvoorbeeld 2 (twee) oude laptops in en koopt diegene 1 (één) nieuwe MacBook, dan krijgt de klant alsnog € 100,- (honderd euro) korting. Koop diezelfde klant daarentegen 2 (twee) nieuwe MacBooks, dan krijgt de klant € 200,- (tweehonderd euro) korting.

De bij de campagne behorende acties zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en kortingen.

Onder voorbehoud van prijsfouten en prijswijzigingen

We verwerken de informatie rondom de Trade-in-actie zo nauwkeurig mogelijk. Toch kan het zijn dat deze informatie moet worden aangevuld of gewijzigd. Deze aanvullingen of wijzigingen kunnen te allen tijde zonder enige kennisgeving worden aangebracht en gelden met onmiddellijke ingang.

Algemene voorwaarden

Op alle aankopen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bij het aanschaffen van een product, aanvaardt de koper deze algemene voorwaarden en de van toepassing zijnde bijzondere voorwaarden.

Alle rechten voorbehouden. Apple is geenszins deelnemer of sponsor van deze actie.