Terug naar overzicht
Rotterdam Stationsplein

Rotterdam Stationsplein

Amac Rotterdam Stationsplein

Stationsplein 48
3013AK Rotterdam

088 - 027 12 80

rotterdam.stationsplein@amac.nl

Servicepunt
Trainingsruimte

Plan een route naar de winkel

Openingstijden

Maandag
11:00 - 18:30
Dinsdag
10:00 - 18:30
Woensdag
10:00 - 18:30
Donderdag
10:00 - 18:30
Vrijdag
10:00 - 18:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten


Let op! Het dragen van een mondkapje is verplicht in al onze stores. We volgen hierin de laatste richtlijnen en dringende overheidsadviezen rondom corona.

De winkel

Amac Rotterdam Stationsplein is gevestigd in het ‘Groot Handelsgebouw’, een modern bedrijfsverzamelgebouw dat gebouwd is net na de Tweede Wereldoorlog. Bij deze store word je begroet door een veelzijdig team. Elke medewerker heeft een unieke achtergrond, waardoor er veel kennis en vaardigheden in huis zijn. Samen met jou wordt er gekeken wat er het beste bij jou past. Het kan zijn dat je iets zoekt voor op de bank of de laatste loodjes legt voor de studie, met persoonlijk en gericht advies vinden we de perfecte oplossing!

Welkom bij Amac!

Sinds 12 april zijn alle iCentre-winkels verder als Amac Store. Zo kunnen we iedereen nóg beter van dienst zijn. Amac is nu een Apple Premium Reseller met winkels in het hele land.
Meer informatie
Vacatures bij Amac

Trainingen

Amac organiseert wekelijks een 'Ontdek je Mac' en 'Ontdek je iPad' training. Maak kennis met het besturingssysteem en de handige functies. Bij aanschaf van je Mac of iPad ontvang je een voucher waarmee je gratis aan deze training deelneemt.
Lees meer

iMember

Persoonlijke support voor het gebruik van jouw Mac, iPad en iPhone.
Nu vanaf € 99 per jaar!