Terug naar overzicht
Rotterdam Lijnbaan

Rotterdam Lijnbaan

Amac Rotterdam Lijnbaan

Lijnbaan 79b/c
3012EM Rotterdam

088 - 027 15 10

rotterdam@amac.nl

PSP
Servicepunt
Trainingsruimte

Plan een route naar de winkel

Openingstijden

Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00- 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
12:00 - 18:00*

*Koopzondagen
Elke zondag

Parkeren kan in de Q-park parkeergarage in de Bijenkorf.

iMember

Persoonlijke support voor het gebruik van jouw Mac, iPad en iPhone.
Nu vanaf € 99 per jaar!

De winkel

Eind 2016 openden wij onze eerste flagshipstore aan de Lijnbaan in Rotterdam. Je vindt hier ruim 300m2 aan oppervlakte, verdeeld over twee verdiepingen. Het grote team staat hier zeven dagen per week voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste Apple-producten en bijzondere accessoires. Aan de servicebalie heeft deze store, dankzij de lengte, nu nog meer ruimte om technische ondersteuning te bieden en reparaties te verrichten. Tot gauw aan de Lijnbaan!

iPhone-scherm repareren?

Bij Amac Rotterdam Lijnbaan vervangen wij jouw iPhone-scherm binnen 1 dag! Maak een afspraak of kom langs in deze store.
Lees meer

Trainingen

Amac organiseert wekelijks een 'Ontdek je Mac' en 'Ontdek je iPad' training. Maak kennis met het besturingssysteem en de handige functies. Bij aanschaf van je Mac of iPad ontvang je een voucher waarmee je gratis aan deze training deelneemt.
Lees meer
Vacatures bij Amac

Premium Service Provider

Amac Rotterdam is door Apple gecertificeerd als Premium Service Provider. Jouw Apple-device wordt daarom snel en kundig gerepareerd. Voor producten binnen of buiten de standaard garantie, ongeacht de plaats van aanschaf. We kunnen je hier extra snel helpen met je iPad, iPhone, Apple TV, iPod en Apple Watch omdat we vaak direct een diagnose kunnen stellen. Het maken van een afspraak is niet nodig, maar kan wel.
Plan nu een afspraak in

Experience Room

Steeds meer devices en accessoires zorgen voor een optimale levensstijl. In combinatie met diverse apps werken ze samen om jouw leven makkelijker te maken. Bij Amac Rotterdam kun je al dit soort devices en accessoires komen uitproberen in een opstelling zoals thuis. Regel de muziek, beveilig je huis of zet bijvoorbeeld je lampen aan of uit via je iPhone of iPad. In de Experience Room bij Amac Rotterdam Lijnbaan ontdek je het allemaal.