Terug naar overzicht
Hengelo

Hengelo

Amac Hengelo

De Brink 125
7551JG Hengelo

088 - 027 12 20

hengelo@amac.nl

Je kunt parkeren in parkeergarage De Brink, gelegen onder de winkel. Vanaf CS is het slechts 3 minuten lopen naar de winkel.
Servicepunt
Trainingsruimte

Plan een route naar de winkel

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

In deze store zitten onze Sales Advisors klaar om je via de chat of telefoon te helpen bij je aankopen. Bel: 088 - 027 12 20

Voor reparaties kun je nog altijd bij ons terecht. Ons Apple Repair Team werkt door om alle defecte Apple-apparaten zo snel mogelijk te repareren. Plan hier je afspraak.

De winkel

Amac Hengelo is de meest oostelijke store van Amac. Je vind de store op slechts een minuut lopen van Hengelo CS. Binnen verwelkomt het team je in een store met een complete Apple-collectie en de beste service. Amac Hengelo heeft als missie om voor klanten een persoonlijke identiteit op maat te creëren. Hun hart ligt dan ook op persoonlijke service om klanten centraal te stellen middels een unieke beleving zoals Amac dat voor ogen heeft. Mogen zij jou begroeten?

Welkom bij Amac!

Sinds 2017 zijn alle iCentre-winkels verder als Amac Store. Zo kunnen we iedereen nóg beter van dienst zijn. Amac is nu een Apple Premium Reseller met winkels in het hele land.
Meer informatie
Vacatures bij Amac

We staan voor je klaar!

In alle Amac Stores zitten onze Sales Advisors klaar om je via de chat of telefoon te helpen bij je aankopen. Gevonden wat je zoekt? Dan krijg je een betaallink en als je die hebt betaald, bezorgen we de producten bij je thuis. Natuurlijk kun je ook gewoon online bestellen. Wees er wel op tijd bij, want door de massale toename van online bestellingen kan de levering soms wat langer duren.
Lees meer