Menu

Thuiswerken

Pagina
 1. Logitech MX Keys voor Mac
  Logitech
  Logitech MX Keys voor Mac
  • Nederlands (QWERTY)
  • Draadloos
  Adviesprijs € 109,95
  € 99,95
  per maand € 4,59
  Vergelijken
Pagina

Je huis als kantoor: thuiswerken

Tegenwoordig is thuiswerken niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Hoewel we nog altijd graag naar kantoor gaan, is af en toe thuiswerken best fijn. Geen onnodige files, gelijk aan de slag en nauwelijks afleiding. Ben jij ook productiever door af en toe thuis te werken? Met onze producten wordt thuiswerken leuker en fijner. 

Supersterke wifi 

Iedereen zal het misschien wel eens hebben meegemaakt: geen wifi meer op je Apple iPhone, omdat je te ver van de router vandaan bent. Heel irritant, maar met de draadloze routers van Linksys is dit echt verleden tijd. De dynamische technologie met drie wifi-banden zorgt er namelijk voor dat de wifi-snelheid wordt verhoogd en het bereik extra groot is. Superhandig voor thuiswerken! 

De draadloze routers kun je aanschaffen per 1, 2 of 3 stuks. Hoe meer routers, des te groter het bereik en de sterkte. Bepaal dus zelf op basis van de grootte van je huis en de dikte van je muren wat je nodig hebt en geniet van supersnelle wifi waar zowel jij als je collega blij van wordt.

Laden en verbinden

Tijdens het thuiswerken is het handig om meerdere apparaten met elkaar te verbinden. Verbind bijvoorbeeld jouw MacBook Pro met een monitor, zodat je op twee schermen veel overzichtelijker kunt werken. De handige multimedia adapters van Satechi zijn hiervoor ideaal. De adapters hebben verschillende poorten zoals SD en HDMI, zijn supersterk en laden tegelijkertijd jouw MacBook op. 

Wil je tijdens je pauze snel je Apple iPhone, Apple Watch of AirPods opladen? Ook dat kan, met de draadloze opladers van Zens. Ga dus zonder zorgen een rondje wandelen, geniet even van de buitenlucht en als je terug bent kun je weer vol energie aan het werk. 

De ideale werkplek voor een gezonde houding

Jouw lichaam is belangrijk en een goede houding verdient daarom aandacht tijdens het thuiswerken. De standaard van mStand is speciaal ontworpen om jouw MacBook Air of MacBook Pro op gelijke hoogte te plaatsen als jouw monitor. Hierdoor houd je altijd een perfecte houding van je nek en kun je dus zonder klachten werken. 

Ook voor diegenen die veel met hun muis en toetsenbord werken is kwaliteit essentieel. De muizen van Logitcech zijn ontworpen voor de creatieve ontwikkelaars. Perfect in de hand liggend, speciaaal voor urenlang scrollen met het extreem snelle en nauwkeurige MagSpeed. En ook het toetsenbord met automatische verlichting en gereduceerd geluid is ontworpen voor comfort, precisie en stabiliteit. Een muisarm na te intensief werken op je MacBook? Zeker niet, met dank aan Logitech!

Producten voor thuiswerken kopen bij Amac

Koop jij een product voor thuiswerken online bij Amac, dan wordt dit gratis thuisbezorgd. Haal je jouw nieuwe product liever af? Ook dat kan, in een van onze 50 Amac-winkels.

Lees meer
Lees minder

Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Utrecht Mariaplaats
Mariastraat 38
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken
Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Utrecht Mariaplaats
Mariastraat 38
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken