Apple repareren we bij Amac
Bekijk onze serviceprijzen

Voor de reparatie van jouw favoriete Apple-apparaat ben je bij ons aan het goede adres! Onze technici zijn door Apple gecertificeerd en gebruiken alleen originele Apple-onderdelen. Anders dan bij de meeste reparateurs, behoud je bij ons je garantie ook na de reparatie. En met 50 servicelocaties is er altijd wel een Amac bij jou in de buurt.

Weten hoeveel je reparatie ongeveer gaat kosten? Op deze pagina vind je een indicatie van de serviceprijzen. Zo krijg je een idee van wat je mag verwachten.
Lees meer over onze reparatiediensten

Welke iPhone heb je?

En wat is je klacht?

Prijsindicatie

Maak je keuze

Vertel me meer Afspraak maken

Voorbereiden voor je afspraak

Zet 'Zoek mijn iPhone' uit

Als eerste: schakel altijd de ‘Zoek mijn’-functie uit. Als deze nog is ingeschakeld, mogen wij je iPhone niet innemen. Je schakelt ‘Zoek mijn’ uit via Instellingen > je naam > Zoek mijn > Zoek mijn iPhone. Het schakeltje kun je gewoon omzetten zodat-ie grijs wordt. Lukt dit niet? Dan mag je ook onze klantenservice of Apple Support bellen.

Lees meer

Maak een backup

Niet verplicht, maar wel aan te raden: het maken van een reservekopie. De kans dat je data verliest tijdens een reparatie is minimaal, maar we nemen graag het zekere voor het onzekere. Er zijn twee opties om een back-up te maken: met iCloud of op je Mac/ pc.

Lees meer

Andere opties

Ruil in en bespaar op iets nieuws.

Schaf je liever een nieuw Apple-apparaat aan? Gooi je oude dan niet weg, maar kijk eerst wat-ie nog waard is. Bij ons kun je je oude Apple-apparaat namelijk inleveren. Zo hoef jij ‘m niet zelf te verkopen en ontvang je de inruilwaarde als directe korting op je nieuwe aankoop.

Lees meer

Meer zekerheid in de toekomst?

We hebben het allemaal weleens meegemaakt: een barst in het scherm van je iPhone of iPad, een beker koffie over je Mac en ga zo maar door. Ga daarom voor onbezorgdheid en kies voor de zekerheid van iCare. Wij verzorgen dan de reparatie of vervanging van jouw Apple-apparaat.

Lees meer

Op een goede manier laten recyclen.

Heb je nog een oeroud Apple-apparaat liggen, dat eigenlijk niet meer goed werkt en waaraan je niets meer hebt? En weet je niet goed wat je er nog mee moet? Ook deze apparaten kun je bij ons inleveren. Wij zorgen er dan voor dat ze bij onze partner op een goede manier worden gerecycled.

Op een goede manier laten recyclen.