Terug naar overzicht
Open Box

Open Box Sale

Een Open Box-product is een artikel dat eerder in de winkel als demomodel heeft gestaan of door een klant is geretourneerd.

Om in aanmerking te komen voor herverkoop, wordt het artikel eerst door onze technische dienst gecontroleerd en mag er hooguit lichte cosmetische schade aan het product zitten. Hierdoor kunnen wij garanderen dat het product technisch in orde is. Daarnaast worden álle Open Box-producten geleverd in de oorspronkelijke doos met bijbehorende accessoires*.

Levering van Open Box-producten

De levertijd van een Open Box-product is vaak langer (5-8 werkdagen) dan wat we normaal gesproken gewend zijn (1-2 werkdagen). Om de kwaliteit te kunnen garanderen, wordt een Open Box-product eerst nog grondig gecontroleerd voordat deze de deur uitgaat. Wanneer jouw bestelling op het punt staat geleverd te worden, ontvang je daar bericht van.

Garantie op Open Box

Op Open Box-producten biedt Amac standaard 1 jaar consumentengarantie bij niet-zakelijke aankopen. Wanneer de fabrieksfarantie langer is dan 1 jaar, dan geldt de fabrieksgarantie. Deze producten zijn herkenbaar aan een duidelijk Open Box-label (zowel in de Amac Stores als in de webshop). Op Apple Open Box-modellen is het niet mogelijk AppleCare af te sluiten. iCare afsluiten is hierop wel mogelijk. Bekijk voor meer informatie ook Garantie bij Amac.

Profiteer nu van extra korting op Open Box.

Bekijk alle Open Box-producten

* Bij iPhone Open Box-modellen worden geen Apple oordopjes meegeleverd.