Terug naar overzicht
iLearn bij Mac en iPad

iLearn bij Mac en iPad

Bij aanschaf van deze producten krijg je – zowel via de webshop als in één van onze 46 winkels – één iLearn voucher van ons cadeau. Hiermee meld je jezelf vervolgens kosteloos aan via de inschrijfmodule. De vouchers zijn ook los verkrijgbaar à € 49,- voor de iPad iLearn of € 79,- voor de Mac iLearn. Je kan een introducé meenemen met een korting van 50%, welke automatisch verrekend wordt in je winkelmandje wanneer je in de webshop bestelt.

Let op: De op deze pagina toegelichte iLearns zijn niet hetzelfde als de iLearns voor iMembers. Kijk voor meer informatie of om in te loggen op de  iMember pagina.

iLearn Inschrijfmodule

Data en inschrijven

De iLearns worden doorgaans op koopavonden en op zaterdagen gehouden in elke Amac Store met een iLearn ruimte. Data, tijdstippen en de aanwezigheid van een iLearn ruimte verschillen per winkel. De aanwezigheid van deze ruimte vind je via de winkelpagina. Opgeven kan via de iLearn inschrijfmodule.

"Ontdek je iPad" iLearn

In de 1 uur durende iPad iLearn worden zaken zoals het iOS besturingssysteem, iCloud en verschillende applicaties van Apple uitgelegd. Ook worden handige tips m.b.t. instellingen en de belangrijkste ins en outs van de iPad besproken.

"Ontdek je Mac" iLearn

In de 2 uur durende Mac iLearn komen de belangrijkste aspecten van de Mac naar voren: het bureaublad, het dock met de programma's, de finder en het documentenbeheer, systeemvoorkeuren, de App Store en de belangrijkste aspecten van OS X, Safari, Mail en iCloud.

Let op: We waarderen het zeer wanneer je op tijd komt. Vergeet de voucher niet mee te nemen naar de iLearn! Je Mac of iPad meenemen is niet noodzakelijk.


 

Inschrijfmodule

Met de iLearn inschrijfmodule (klik om te openen) kan je jezelf eenvoudig aanmelden voor de "Ontdek je Mac" of "Ontdek je iPad" iLearn. Na het invullen van je gegevens en het selecteren van de Amac Store, zie je de beschikbare data en tijdstippen. Mocht je daarover vragen hebben, dan helpen onze medewerkers in de winkels je graag verder.

iLearn Inschrijfmodule