Terug naar overzicht
iLearn bij Apple device

Gratis training bij Apple-device

iMember introductietraining cadeau t.w.v. € 49,-

Bij aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of Apple Watch, krijg je – zowel via de webshop als in één van onze 50 winkels – een iLearn voucher van ons cadeau. Hiermee meld je jezelf vervolgens kosteloos aan via de inschrijfmodule. De vouchers zijn ook los verkrijgbaar à € 49,-. Je kan een introducé meenemen met een korting van 50%, vraag hiervoor in één van de Amac Stores naar de mogelijkheden.

De op deze pagina toegelichte iLearns (iMember introductietraining) zijn niet hetzelfde als de iLearns voor iMembers. Voor informatie over iMember of om in te loggen kijk je op de iMember pagina.

iMember introductietraining - inschrijfmodule

Data en inschrijven

De iMember introductietraining iLearns worden doorgaans op koopavonden en op zaterdagen gehouden in elke Amac Store met een iLearn ruimte. Data, tijdstippen en de aanwezigheid van een iLearn ruimte verschillen per winkel. De aanwezigheid van deze ruimte vind je via de winkelpagina.

Let op: We waarderen het zeer wanneer je op tijd komt. Vergeet de voucher niet mee te nemen naar de iLearn! Je Apple device meenemen is niet noodzakelijk.

iMember introductietraining

iPhone & iPad
In deze 1 uur durende iLearn worden zaken zoals het iOS besturingssysteem en verschillende applicaties van Apple uitgelgegd. Ook worden handige tips m.b.t. instellingen, de belangrijkste ins en outs van de iPad en iPhone besproken en je maakt kennis met onze dienst iMember.

Mac
In deze 1 uur durende iLearn komen de belangrijkste aspecten van de Mac naar voren: het Bureaublad, het Dock met de programma’s, de Finder, de systeemvoorkeuren, de App Store, de belangrijkste aspecten van macOS en je maakt kennis met onze dienst iMember.

Apple Watch
In deze 1 uur durende iLearn komen de belangrijkste aspecten van de Apple Watch naar voren. We leggen je uit hoe het dock werkt, hoe je wijzerplaten instelt, hoe je notificaties en berichten ontvangt en hoe Siri werkt op de Apple Watch! Daarnaast laten we je zien wat de extra mogelijkheden van de Watch zijn, geven extra tips en je maakt kennis met iMember!


 

Inschrijfmodule

Met de inschrijfmodule kan je jezelf eenvoudig aanmelden voor een iMember introductietraining iLearn. Na het invullen van je gegevens en het selecteren van de Amac Store, zie je de beschikbare data en tijdstippen. Mocht je daarover vragen hebben, dan helpen onze medewerkers in de winkels je graag verder.

iMember introductietraining - inschrijfmodule