Terug naar overzicht
Hardware & Software

Onderhoud Hard- & Software

Het kan zijn dat je het installeren van een nieuw besturingssysteem of nieuwe software liever uit handen geeft. Dan is Amac bij uitstek de ideale plaats om dit te laten doen. De Apple Sales Professionals van Amac voeren achter de schermen in de Amac Stores dagelijks zorgvuldig en toch snel dit soort werkzaamheden uit.

Ook op gebied van hardware staan de Apple Sales Professionals klaar om diverse handelingen te verrichten. Zo kun je van veel Macs het werkgeheugen uit laten breiden, zodat je meer programma's tegelijk soepeler kunt laten draaien. Ook kunnen we een harde schijf met meer opslagcapaciteit voor je plaatsen of een bijzonder snelle SSD.

Upgrade van hardware

Bij Amac kun je je Mac upgraden op gebied van hardware, met bijvoorbeeld een van de volgende opties:

Werkgeheugen:

Bij Amac plaatsen we meer werkgeheugen in bijvoorbeeld een MacBook Pro, iMac en Mac mini. Neem contact op met een Amac Store of de klantenservice om te vragen hoeveel werkgeheugen er in jouw Mac geplaatst kan worden. Je kunt het werkgeheugen ook los kopen bij Amac en zelf plaatsen in enkele Macs.

Harde schijf:

Wanneer je huidige harde schijf defect is of als je meer opslagcapaciteit wilt, dan kun je terecht bij Amac. Wij verkopen ook los harde schijven, welke wij plaatsen en waarvan we het besturingssysteem installeren.

SSD:

Ter vervanging van je harde schijf kun je een SSD plaatsen om je Mac een stuk sneller te laten werken. Amac plaatst een SSD in diverse Macs. Neem contact op met een Amac Store of klantenservice voor de mogelijkheden.

 

Upgrade van software

Op het gebied van software kunnen we bij Amac upgraden naar het nieuwste en het snelste, waaronder:

Installatie OS X, of een herinstallatie van OS X: wanneer je een nieuwe harde schijf hebt of je het besturingssysteem simpelweg opnieuw zou willen laten installeren. Nieuwe versies van OS X worden verkocht via de Mac App Store en kunnen op die manier worden geïnstalleerd. Mocht je er niet uitkomen met de installatie, dan kun je contact opnemen met Apple Care via 0900 - 7777 703 (€ 0,10 per minuut).

Op het moment dat u iMember bent kunnen wij u door middel van een iSetup of een iPersonal ondersteunen bij:

Software installatie:

indien je software bij Amac aanschaft kan deze ook worden geïnstalleerd op je Mac, eventueel zelfs bij de aanschaf van een nieuwe Mac met software. Zo is je Mac meteen klaar voor jouw persoonlijke gebruik als je deze op komt halen, ideaal!

Migratie:

heb je een nieuwe Mac gekocht bij Amac en wil je al je bestanden en instellingen over laten zetten op je nieuwe Mac? Dat kan. Zo kun je geheel vertrouwd en onbezorgd doorgaan met werken op je nieuwe Mac.

Overstappen:

Amac helpt je bij het overzetten van bestanden vanaf je Windows-pc naar je nieuwe Mac.

 

Prijzen en meer informatie

Neem contact op met een Amac Store bij jou in de buurt voor de mogelijkheden, prijzen en een indicatie van de duur van het gewenste onderhoud.

Via de Apple technische specificaties overzichtspagina kan je zelf alvast bekijken welke software en hardware je eigen Mac aan kan.