Terug naar overzicht
MacBook Waterschade

Amac waterschade

Wanneer het jou nog niet is overkomen, dan is het iemand die jij kent vast weleens overkomen: een kop koffie, een glas water of een andere vloeistof die per ongeluk over de MacBook gaat. Waterschade repareren is een dure grap of erger: het levert onherstelbare schade op. Amac heeft hier nu een oplossing voor.

Amac Drycleaning Solution
Bij Amac hebben wij nu de Amac Drycleaning Solution (ADS). In een speciaal ontwikkelde machine worden de meest kwetsbare delen van jouw MacBook met speciale vloeistoffen gespoeld en daarna gedroogd. Simpel gezegd: een drycleaning techniek voor notebooks. Het resultaat: de corrosie is verdwenen en het vocht en de zuurinwerking (bijvoorbeeld van rode wijn en koffie) worden verwijderd.

Amac heeft de primeur
Amac is de eerste in Europa die met deze high-tech machine gaat werken. Bijna een kwart van de tienduizenden MacBooks die bij Amac ter reparatie worden aangeboden, betreft waterschade of erger: koffie, thee of rode wijn. In zo’n 30% van de gevallen is de notebook niet meer te redden. Bij de rest moest meestal 70% - 80% van de onderdelen vervangen worden, waaronder ook bijna altijd het moederbord. Dankzij de Amac Drycleaning Solution is deze schade nu wel te herstellen.

Doorlooptijd
Na ontvangst wordt de MacBook zo spoedig mogelijk beoordeeld voor het wassen. Omdat het een snel en veilig proces is, is de doorlooptijd voor een reparatie met de ADS gelijk aan of sneller dan het vervangen van de aangetaste onderdelen.
Wat kost het?
€ 349,-


Dit bedrag is exclusief eventuele kosten voor onderdelen die ondanks de ADS behandeling niet meer functioneren en dus alsnog vervangen moeten worden. Indien van toepassing ontvang je hier een prijsopgave voor. Mocht de ADS mislukken, dan krijg je altijd € 200,- terug.
40%

Bespaar op kosten!

Door jouw MacBook via de Amac Drycleaning Solution te laten behandelen, zorg je voor een grote kostenbesparing. 20% van alle notebooks is na de behandeling namelijk weer direct geschikt voor gebruik. Bij de rest moeten nog steeds onderdelen vervangen worden, maar veel minder, wat zorgt voor een gemiddelde kostenbesparing van 40%.

Data

Data

Niks is vervelender dan het kwijt zijn van waardevolle data. Met deze nieuwe manier van repareren, is er een aanzienlijk grotere kans dat jouw Mac weer werkzaam is en jouw data weer toegankelijk wordt.**


Wat te doen bij MacBook waterschade?

Wil je jouw MacBook met waterschade laten herstellen? Het is belangrijk dat je jouw MacBook binnen enkele dagen na het ontstaan van vochtschade bij Amac brengt. De kans wordt namelijk kleiner dat de behandeling slaagt als je langer wacht.

Hoe zit het met garantie?
Wij nemen de fabrieksgarantie over tot 2 jaar na aankoop. Daarnaast geven we de eerste 90 dagen de zekerheid dat als er iets mis is je kan terugkomen voor controle. Mocht er dan een reparatie nodig zijn dan gelden de originele opties nog steeds.
Contact
Kom langs in één van onze 50 Amac Stores. Hier helpen we je graag verder en beantwoorden wij al jouw vragen. Wij kunnen jouw reparatie(s) direct innemen en sturen deze in een aparte vochtschade verpakking dagelijks naar onze Technische Dienst.

*Indien er afstand gedaan wordt van de Mac of als geen prijsopgave ontvangen dient te worden als we niet kunnen wassen.
**We kunnen hier geen 100% garantie op geven.

Bezoek onze Stores

Kom met jouw MacBook langs in één van onze 50 Stores en we gaan voor jou aan de slag!

Zoek jouw dichtstbijzijnde Store

Zakelijk of verzekeraar

Bent u een zakelijke klant of verzekeraar? Dan leggen wij u graag meer uit op onze zakelijke pagina. Ook kunt u contact met ons opnemen via 088-7706020