Terug naar overzicht
iPhone schermreparatie

iPhone schermreparatie

iPhone schermreparatie

Het is de nachtmerrie van elke iPhone-gebruiker: een kapot iPhone-scherm. Een scherm in duizend stukjes is niet alleen pijnlijk voor jouw iPhone, ook voor jouw hart.

Van de duizenden partijen waar dit mogelijk is, is Amac één van de vijf Nederlandse partijen die officiële Apple-onderdelen gebruikt en mag gebruiken bij reparaties. Daarom behoud je bij ons ook jouw garantie. Laat daarom jouw iPhone-schermreparatie uitvoeren bij Amac.


iPhone-scherm repareren?

Wanneer jouw iPhone-scherm aan gruzelementen ligt, wil je zo snel mogelijk een nieuw scherm. Kom daarvoor langs in één van onze 47 Amac Stores. Wij kijken samen of er alleen schade is aan het scherm, of dat er andere schade aanwezig is.

Onze collega’s nemen jouw iPhone in en sturen deze naar onze Technische Dienst voor reparatie. Jouw iPhone wordt vervolgens uitsluitend met officiële onderdelen en volgens Apple-kwaliteitseisen gerepareerd.

Zoek jouw store

iPhone-schermreparatie binnen vijf werkdagen

Bij een aantal Amac Stores heb je de mogelijkheid om jouw iPhone-scherm te laten vervangen. Het is heel eenvoudig. Maak een afspraak bij een van de onderstaande Stores en neem je iPhone mee. Vaak kunnen we de reparatie zelfs binnen één dag nog voor je doen! Amac is de eerste Apple Premium Reseller in de Benelux die jouw iPhone op de officiële Apple-wijze direct repareert.

Alleen geldig voor iPhone 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X, Xs, Xs Max, 11, 11 Pro en 11 Pro Max.

Voordelen van een iPhone-schermreparatie bij Amac

  • Uitsluitend gebruik van officiële Apple-onderdelen;
  • Behoud van fabrieksgarantie;
  • Reparatie volledig volgens de Apple-kwaliteitseisen;
  • Jouw Touch ID knop blijft werken, ook na het uitvoeren van software-updates;