Terug naar overzicht
Inruilservice

Amac Inruilservice

Bij Amac heb je de mogelijkheid om bij aankoop van een nieuw apparaat, jouw oude iPhone2 in te leveren. Zo hoef jij deze niet zelf te verkopen en ontvang je de inruilwaarde als directe korting op de aankoop.

Let op: Momenteel is inruilen alleen mogelijk in de volgende zeven Amac Stores: Utrecht The Wall, Leiden, Sittard, Leeuwarden, Deventer, Doetinchem en Alkmaar. Binnenkort zal de Amac inruilservice weer mogelijk zijn in alle 47 Amac Stores.

Gegevens verwijderen
Daarnaast kunnen we je helpen om jouw gegevens veilig te verwijderen, voordat je het apparaat inruilt. Op je nieuwe Apple-apparaat geeft Amac 2 jaar garantie. Is er iets waar je niet uitkomt? In een van onze 47 Amac Stores1 kun je altijd terecht voor training, service en ondersteuning.

Hoe ruil ik mijn iPhone2 in?

  1. Kom met jouw huidige Apple iPhone2 naar een van onze 47 Amac Stores1. Neem alle bijbehorende accessoires mee, zoals bijvoorbeeld de Lightning- of USB-kabel en lichtnetadapter.
  2. Laat een Amac sales advisor jouw iPhone2 taxeren. Onderstaande inruilmodule geeft slechts een indicatie van de inruilwaarde.
  3. Na jouw akkoord op de taxatie door een Amac sales advisor, kies je jouw nieuwe Mac, iPad, iPhone of Apple Watch uit.

Inruilmodule

Bereken zelf een indicatie van de inruilwaarde van je iPhone2 met onderstaande inruilmodule. Heb je vragen over onze inruilservice? Kom gerust langs bij een van de 47 Amac Stores1 bij jou in de buurt. We helpen je daar graag verder!

Let op: Momenteel is het alleen mogelijk om een iPhone in te ruilen. Binnenkort zullen Mac, iPad en Apple Watch ook ingeruild kunnen worden.

Goed om te weten

  • De inruilwaarden worden regelmatig geüpdatet. De prijs die door de Amac sales advisor in de winkel wordt bepaald bij de taxatie is leidend.
  • Inruilen kan alleen op het moment van aanschaf van een nieuwe apparaat. Na aankoop kan de inruilwaarde niet meer verrekend worden met het aanschafbedrag.
  • Maak thuis altijd eerst een back-up van je data, zodat je jouw gegevens niet kwijt raakt.
  • Zorg er altijd voor dat ‘Zoek mijn iPhone/iPad/Mac’ uitgeschakeld is. Dat doe je via Instellingen (iOS) / Systeemvoorkeuren (Mac) -> Wachtwoorden en accounts (iOS) / Internet-accounts (Mac) -> iCloud --> Zoek mijn iPhone/iPad/Mac.
  • Wanneer je Apple apparaat onderdelen bevat die niet door Apple gecertificeerd zijn, of open is geweest bij een niet door Apple gecertificeerd servicepunt, dan wordt deze maximaal gewaardeerd op Conditie D.
  • Je apparaat versturen we naar een partner, waar deze gerecycled of hergebruikt wordt.

1. Momenteel is inruilen alleen mogelijk in de volgende zeven Amac Stores: Utrecht The Wall, Leiden, Sittard, Leeuwarden, Deventer, Doetinchem en Alkmaar. Binnenkort zal de Amac inruilservice weer mogelijk zijn in alle 47 Amac Stores.
2. Momenteel is het alleen mogelijk iPhone in te ruilen. Binnenkort zullen Mac, iPad en Apple Watch ook ingeruild kunnen worden.