Terug naar overzicht
Apple Inruilen

Inruilservice

Bij Amac heb je de mogelijkheid om, bij aankoop van een nieuw apparaat, jouw oude Apple-apparaat 1 in te leveren. Zo hoef jij deze niet zelf te verkopen en ontvang je de inruilwaarde als directe korting op de aankoop.

Én het inleveren van je oude computer levert t/m 8 augustus extra veel voordeel op.2 Als je nu een oude laptop of desktop inlevert, of het nu een Mac is of een computer van een ander merk, krijg je direct € 100,- korting op een nieuwe MacBook. Heb je een Mac die nog wat waard is? Dan geniet je ook nog eens van inruilvoordeel!

Er zijn wel een paar voorwaarden.

Hoe ruil ik mijn Apple-apparaat in?

 1. Kom met jouw huidige Apple-apparaat 1 en legitimatie naar een van onze 50 Amac Stores. Neem alle bijbehorende accessoires mee, zoals bijvoorbeeld de Lightning-kabel.
 2. Laat een Amac sales advisor jouw Apple-apparaat taxeren. Onderstaande inruilmodule geeft slechts een indicatie van de inruilwaarde.
 3. Na jouw akkoord op de taxatie door een Amac sales advisor, kies je jouw nieuwe Apple-apparaat uit.

Gegevens verwijderen
Voordat je jouw Apple-apparaat inruilt, kunnen we je helpen om alle data veilig te verwijderen. Op je nieuwe Apple-apparaat geeft Amac 2 jaar garantie. Is er iets waar je niet uitkomt? Je kunt altijd terecht in een van onze 50 Amac Stores voor training, service en ondersteuning.

Inruilmodule

Bereken zelf een indicatie van de inruilwaarde van je Apple-apparaat met onderstaande inruilmodule. Heb je vragen over onze inruilservice? Kom gerust langs bij een van de 50 Amac Stores bij jou in de buurt. We helpen je daar graag verder!

Goed om te weten

 • De inruilwaarden worden regelmatig geüpdatet. De prijs die door de Amac sales advisor in de winkel wordt bepaald bij de taxatie is leidend.
 • Inruilen kan alleen op het moment van aanschaf van een nieuwe apparaat. Na aankoop kan de inruilwaarde niet meer verrekend worden met het aanschafbedrag.
 • Neem je legitimatie mee naar de winkel. Alleen dan is het mogelijk om de inruil te doen.
 • Maak thuis altijd eerst een back-up van je data, zodat je jouw gegevens niet kwijt raakt.
 • Zorg er altijd voor dat ‘Zoek mijn iPhone/iPad/Mac’ uitgeschakeld is. Dat doe je via Instellingen (iOS) / Systeemvoorkeuren (Mac) -> Wachtwoorden en accounts (iOS) / Internet-accounts (Mac) -> iCloud --> Zoek mijn iPhone/iPad/Mac.
 • Wanneer je Apple-apparaat onderdelen bevat die niet door Apple gecertificeerd zijn, of open is geweest bij een niet door Apple gecertificeerd servicepunt, dan wordt deze maximaal gewaardeerd op Conditie D.
 • Je apparaat versturen we naar een partner, waar deze gerecycled of hergebruikt wordt.

Vind een Store


 1. Het is helaas niet mogelijk om iPod in te ruilen.
 2. De actievoorwaarden lees je hier.