Terug naar overzicht
Reparatie

Amac Giftcard

Maak iemand blij met een Amac Giftcard.Weet je niet welk cadeau je moet geven? Denk dan eens aan de Amac Giftcard. Met deze cadeaubon is de ontvanger weer een stapje dichter bij de Mac, iPad, Apple Watch of het accessoire van zijn of haar dromen!

De Amac Giftcard is verkrijgbaar bij een Amac Store bij jou in de buurt. Laat een bedrag naar keuze op de bon zetten en geef deze aan je vriend of vriendin, de jarige of een andere gelukkige.

Het geschenk voor al je Amac aankopen

De Amac Giftcard is een betaalmiddel met een unieke code, die niet persoonsgebonden is. Dit maakt de Amac Giftcard het ideale geschenk. Het saldo hoeft niet in één keer te worden verbruikt, waardoor je eenvoudig verschillende aankopen kunt doen met dezelfde cadeaubon. Denk bijvoorbeeld aan accessoires, hoesjes, kabeltjes, hoofdtelefoons en nog veel meer! De Giftcard kan vooralsnog alleen in één van onze 50 Stores worden aangeschaft en ingewisseld.


 

Let op: Wanneer je tijdens een actieperiode bij een online bestelling een Amac giftcard/cadeaubon hebt ontvangen, dan is deze alleen in te wisselen in de Amac webshop. De in de winkel uitgegeven Amac Giftcards zijn alleen inwisselbaar in één van de 50 Stores.