Terug naar overzicht

Watch Sale

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

Het is sale bij Amac! Profiteer van de scherpste aanbiedingen op de Apple Watch. Heb je een keuze gemaakt en weet je welk product je gaat kopen? Bestel dan direct jouw model en krijg standaard 3 jaar consumentengarantie, of 1 jaar garantie op Open Box modellen. Jouw Apple Watch wordt gratis thuisbezorgd.

sale

Sale producten kopen bij Amac

De meeste producten die onder Sale vallen, zijn nieuwe producten voor een zeer scherpe prijs. Schaf je een nieuw product van Apple aan, dan krijg je hier 3 jaar garantie op. Daarnaast zijn alle producten in de Sale binnen 14 dagen te retourneren. Je herkent de Sale producten aan het rode label in onze webshop. Sale producten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

open box

Open Box producten

Producten waar een wit ‘Open Box’ label bij staat, zijn producten waarvan de doos open is geweest. Bijvoorbeeld ter demonstratie in de winkel of wanneer deze ongebruikt geretourneerd is door een klant. Open Box producten zijn door onze technische dienst volledig gecontroleerd en goedgekeurd.

Schaf je een Open Box model aan, dan wordt deze compleet geleverd met doos en bijbehorende accessoires. Op Open Box producten zit 1 jaar beperkte garantie en kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden.

Let op: Open Box producten (en/of de verpakking ervan) kunnen, door gebruik, licht beschadigd zijn. Als dat het geval is, hebben we dat verwerkt in de prijs; de geldende van/voor bedragen staan onder de producten in onze webshop.

1. Apple Watch Series 2, Watch Edition en Watch Nike+ voldoen aan de waterbestendigheidsnorm van 50 meter volgens ISO-norm 22810:2010. Dat betekent dat deze horloges geschikt zijn voor activiteiten in ondiep water, zoals zwemmen in zee of zwembad. Deze horloges zijn echter niet geschikt voor duiken, waterskiën en andere activiteiten waarbij sprake is van hoge watersnelheden of onderdompeling in diep water. Leren bandjes en bandjes van roestvrij staal zijn niet waterbestendig.

1. Apple Watch Series 1 en Model 2015 voldoen aan de waterbestendigheidsnorm IPX7 volgens IEC-norm 60529. Deze horloges zijn spatwater- en waterbestendig, maar het wordt niet aanbevolen om Apple Watch Series 1 en Model 2015 onder te dompelen.