Terug naar overzicht

iPod touch aanbiedingen

iPod touch aanbieding

Het is sale bij Amac! Diverse modellen iPod touch hebben nu een hoge korting. De perfecte kans om nou eindelijk eens die iPod touch, die je wellicht altijd te duur vond, aan te schaffen! Je bekijkt de iPod touch aanbiedingen op deze pagina.

iPod touch goedkoop kopen

De meeste producten in de Amac Sale zijn nieuwe producten voor een zeer scherpe prijs. Schaf je een goedkope iPod aan, dan krijg je hier 2 jaar garantie garantie op. De korting op iPod touch is geldig zolang de voorraad strekt. Jouw iPod wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 47 Amac Stores.

Open box modellen

iPod touch modellen waar een wit ‘open box’ label bij staat, zijn producten waarvan de doos open is geweest. Bijvoorbeeld ter demonstratie in de winkel of wanneer deze ongebruikt geretourneerd is door een klant. Open box producten zijn altijd eerst door onze technische dienst volledig gecontroleerd op een goede werking en goedgekeurd.

Schaf je een open box product aan, dan wordt deze compleet geleverd met doos en bijbehorende accessoires. Op een open box iPod touch model krijg je 1 jaar beperkte garantie en deze kunnen - net als producten nieuw-in-de-doos - binnen 14 dagen geretourneerd worden.

Let op: Open box iPod touch modellen (en/of de verpakking ervan) kunnen lichte gebruikssporen hebben. Als dat het geval is, hebben we dat verwerkt in de prijs.