Routebeschrijving Amac The Wall

Proostwetering 9 3543 AB Utrecht 088-027 19 27 utrecht.the.wall@amac.nl Google Maps Route

Bus vanaf station Utrecht Centraal

Neem vanaf Utrecht Centraal Station (Jaarbeurszijde), bus 37 naar ‘Maarssenbroek via Leidsche Rijn’. Stap uit bij de halte ‘Rijpwetering’ en loop via Rijpwetering richting The Wall. Sla voor de ingang van P1 rechtsaf. Hier vind je aan je linkerhand de (rol)trappen. Neem de (rol)trap of lift naar de 2e etage. Amac vind je aan het eind van het parkeerdek in noordelijke richting.

Lopend vanaf station Leidsche Rijn

Loop op het Reykjavikplein richting Hof van Oslo. Vervolg je weg richting de Reykjavikstraat en sla rechtsaf naar de Terwijdesingel. Neem een flauwe bocht naar links naar de Soestwetering op. Sla daarna rechtsaf naar de Hertogswetering. Vervolg je weg langs The Wall richting de Decathlon. Hier vind je aan je linkerhand de (rol)trappen. Neem de (rol)trap of lift naar de 2e etage. Amac vind je aan het eind van het parkeerdek in noordelijke richting.

Auto vanaf de A2

Neem afslag 7 ‘Utrecht - Leidsche Rijn Centrum’ op de A2 . Sla af richting Leidsche Rijn Centrum (De Wetering) de Soestwetering op. Bij de verkeerslichten na de bocht sla je linksaf naar The Wall en rijd je via P1 het parkeerdek op. Je kenteken wordt bij binnenkomst geregistreerd. Amac vind je aan het eind van het parkeerdek in noordelijke richting en parkeren kan voor de deur. De eerste 2 uur zijn gratis en daarna betaal je €1,- per uur. Ben je er langer dan kan je bij het uitrijden met pinpas afrekenen bij de slagbomen.

Bij Amac The Wall

Neem de (rol)trap naar de 2e etage. Amac vind je aan het eind van het parkeerdek in noordelijke richting. Je kan daar met de lift naar het hoofdkantoor op de vierde etage. Stuur je contactpersoon een berichtje/ belletje zodat deze de deur voor je open doet. Dan zorgen wij dat er een kop koffie voor je klaar staat.

Download routebeschrijving