Terug naar overzicht

Profoto C1 studioflitser

new
Zoom
 • Compact
 • Instelbare kleurentemperatuur
 • App bediening
Levertijd:
Direct afhalen: niet mogelijk
€ 299,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF
 • Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.
 • 2 jaar garantie* op Apple.
 • Gemakkelijk bestellen met of zonder account.
 • Flexibele betaalmethoden, betaal zoals jij wilt.
 • Thuiswinkel Waarborg Veilig betalen bij Amac

Betalen in termijnen
Bij Amac is het ook mogelijk om het totaalbedrag in termijnen voldoen. Het kopen op afbetaling regel je in een Amac Store. De medewerkers kunnen je voorzien van meer informatie en de betaling in termijnen voor je aanvragen.

De Profoto C1 is speciaal ontworpen voor smartphone fotografie maar ook uitstekend te gebruiken met andere camera's. Met de flitser/continu-licht maak je de prachtigste flitsfoto's met je smartphone of camera. Door de ingebouwde accu kan ... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Amac stores:
 • Direct je product afhalen
 • Je product eerst nog bekijken
 • Laat je uitgebreid informeren
 • Persoonlijk contact met jouw expert
Productinformatie

Profoto C1 studioflitser

De Profoto C1 is speciaal ontworpen voor smartphone fotografie maar ook uitstekend te gebruiken met andere camera's. Met de flitser/continu-licht maak je de prachtigste flitsfoto's met je smartphone of camera. Door de ingebouwde accu kan je 2000 keer flitsen op volledige sterkte of 30 minuten laten branden op volledige sterkte. De unieke ronde kop levert een egale belichting met zachte schaduwen. De flitser zorgt voor een zeer natuurlijk licht met een instelbare kleurtemperatuur van 3000K tot 6500K. Dankzij de 4 warme en 3 koele ledlichten heb je diverse verlichtingsopties, van warm tot koel en van sfeerlicht tot contrasterendlicht. Met de Profoto Camera app stel je het licht eenvoudig in. Met de Profoto C1 heb je dus een ware studioflitser voor je smartphone en andere camera's. En omdat ze zo klein zijn, kun je ze overal mee naartoe nemen. Dus van nu af aan heb je altijd prachtig, natuurlijk licht bij je. Altijd en overal.

Wat is het verschil met de C1 Plus?

De Promoot C1 Plus heeft 4300 lumen lichtvermogen - 10 warme en 10 koele LED's - Magnetische klikbare bevestiging voor de lichtvormers - Ingebouwde knop voor in-/uitschakelen van continu licht - Ingebouwde knoppen voor aanpassing van vermogen en kleurtemperatuur - Ingebouwde schroefdraad voor montage op statieven en armen - Compatibel met alle Profoto AirTTL Remotes De Profoto C1 heeft - 1600 lumen lichtvermogen - 4 warme en 3 koele LED's Ingebouwde Dome Diffuser.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode 901360
Model Profoto C1
Kleur Zwart
Voeding 1500mAh batterij
Voeding Lichtnet + Batterij
Geschikt voor iPhone 7 of nieuwer
Afmetingen Hoogte 4,9 cm Diameter 7,4cm
Gewicht 120 gram
In de doos Profoto C1 USB-C oplaadkabel
Systeemvereisten Profoto Camera App
Compatibiliteit iPhone 7 of nieuwer
Service & garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


Dit product heeft een fabrieksgarantie van één jaar. Lees meer over Amac garantie.