Terug naar overzicht

Het eerste 32‑inch Retina 6K-display ooit. Helderheid tot 1600 nits.* Een ongelofelijke contrastverhouding en een superbrede kijkhoek. En meer dan een miljard kleuren met een uitzonderlijke nauwkeurigheid.

Koop nu

Extreem dynamisch bereik. Pro Display XDR introduceert een heel nieuwe standaard voor helderheid, contrast en kleuren, waardoor je nu pas écht ziet hoe je werk eruitziet. Dit gaat veel verder dan High Dynamic Range (HDR). Dit is Extreme Dynamic Range (XDR).

Led in een heel nieuw licht. Met behulp van geavanceerde led-technologie, lichtrichting en slimme beeld­verwerking is Pro Display XDR in staat om blooming drastisch te beperken. Zo kan het scherm levensechte beelden produceren met heldere pixels naast hele donkere, en kun jij genieten van ongekende helderheid en contrast.

Uitzonderlijke kleuren en contrast. Pro Display XDR beschikt over een ongeëvenaarde polarisatie­technologie die je een extreem brede kijkhoek biedt. Daardoor kunnen meerdere mensen op hetzelfde scherm werken, en worden de kleuren en het beeld niet vervormd wanneer ze van de zijkant worden bekeken. Sterker nog, het contrast vanaf de zijkant is tot 25 keer beter dan dat van een gewone lcd.

Til je werk naar een hoger niveau. En kantel het. Verhogen, kantelen, draaien: je kunt het scherm compleet naar je hand zetten met de Pro Stand. Hij biedt voldoende stabiliteit, zonder veel plek in te nemen. En hij zorgt ervoor dat je Pro Display XDR in liggende en staande weergave kunt draaien. Dat maakt ’m ideaal voor elk soort werk.