Terug naar overzicht
iMember

Welkom bij Amac

Jouw Apple expert

Wij kijken er enorm naar uit om jou nog beter van dienst te zijn. Sinds 1 januari zijn alle ivizi-winkels verder gegaan als Amac Stores. We zijn erg blij met deze ontwikkeling en verwelkomen graag onze nieuwe collega’s en klanten! Amac is een Apple Premium Reseller met winkels in het hele land, lees hier het persbericht.

Op deze pagina vind je alle informatie die je moet weten als nieuwe klant.

Contact

Amac Customer Care
088 - 77 060 00 (lokaal tarief). Maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur. Of stuur een mail naar care@amac.nl.
Neem contact op

Reparaties

Amac handelt alle lopende reparaties af onder de voorwaarden die met de huidige klanten zijn afgesproken.

Heb je vragen over een lopende reparatie, neem dan contact op met Amac op service@amac.nl of 088 - 77 060 00 (lokaal tarief). Vermeld daarbij het bij jou bekende reparatie- of servicenummer.
Meer over service

Amac Heerlen

Saroleastraat 45b
6411LR Heerlen
088 - 027 19 32
heerlen@amac.nl
Meer informatie

Amac Maastricht

Wycker Brugstraat 30
6221ED Maastricht
088 - 027 19 30
maastricht@amac.nl
Meer informatie

Amac Venlo

Vleesstraat 75
5911JD Venlo
088 - 027 19 31
venlo@amac.nl
Meer informatie

Garantie

Op alle producten die klanten van ivizi hebben aangeschaft de afgelopen jaren, is een garantieregeling van toepassing. Voor de afhandeling van garantieregelingen kun je als klant van ivizi gewoon bij Amac terecht. Kijk ook verder op onze website voor meer informatie over Amac garantie en neem contact met ons op als je hierover vragen hebt.

Lees meer over garantie

Garantie op Apple-producten
Bij zowel ivizi als Amac krijg je 2 jaar consumentengarantie* op een Mac, iPad, iPhone, iPod of Apple Watch. Heb je eerder bij  ivizi een Apple-product gekocht en er is toch iets mis, kom dan langs in een van de stores en we helpen je graag verder.

 

Garantie op overige merken 
Bij ivizi zijn producten verkocht die niet in het assortiment van Amac voorkomen. Toch willen we, bij een garantieafhandeling, klanten graag helpen. Heb je problemen met je product, neem dan contact op of kom langs in een van onze  stores .

Verzekeringen

Zowel bij ivizi als bij Amac is het mogelijk een extra verzekering af te sluiten voor jouw Apple-producten. ivizi deed dat onder de naam ivizi Slim en bij Amac kun je terecht voor iCare. Voor vragen over jouw lopende verzekering kun je contact met ons opnemen of via de in jouw polis genoemde contactgegevens.

Inruilen

Bij Amac kun je, net als bij ivizi, bij aanschaf van een nieuw Apple-product je oude exemplaar in te ruilen. Je ontvangt de inruilwaarde direct als korting op de aanschaf van een nieuw Apple-product. Op deze pagina kun je de inruilwaarde zelf berekenen. Kom naar een store, neem het product met alle accessoires mee en onze medewerkers helpen je bij het bepalen van de exacte inruilwaarde.
Bekijk inruilmogelijkheden

Studentenkorting

Bij Amac profiteer je ook van onderwijskorting op diverse Apple-producten wanneer je studeert aan het MBO, HBO of WO én 18 jaar of ouder bent, of als je medewerker bent bij een onderwijsinstelling of onderzoeksinstituut.
Studentenkorting website

Geldigheid van giftcards

Giftcards en tegoedbonnen die bij ivizi zijn uitgegeven, zijn vanaf heden ook geldig bij Amac. Let er hierbij wel op dat deze alleen in de store te verzilveren zijn en daarom in de webshop niet werken.

Werken bij Amac

Naast dat wij heel blij zijn met de nieuwe winkels en collega’s hebben wij voor de toekomst nog meer toffe en nieuwe ideeën in onze agenda’s staan. Daarbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Kom jij helpen met het realiseren van deze plannen en word jij onze nieuwe collega?
Bekijk vacatures

Veelgestelde vragen

Op deze pagina hebben we de meest gestelde vragen over de overname van ivizi voor je op een rijtje gezet. Mocht het antwoord op de vraag die je hebt hier niet te vinden zijn, kijk dan eens op de pagina met veelgestelde vragen.
Veelgestelde vragen

* Voor niet-consumenten, zoals zakelijke klanten en bedrijven, gelden andere garantievoorwaarden. Door Europese wetgeving komen niet-consumenten niet in aanmerking voor de extra garantie van Amac of ivizi op Apple-producten. Doe je als niet-consument aankopen bij Amac of ivizi, dan geldt de wettelijke garantietermijn van 1 jaar op diverse (Apple-)producten.