Menu

[Open Box] Promise Pegasus2 M4 4TB SATA HDD

  • 4TB
  • Thunderbolt 2
  • USB 3.0
  • 20 Gb/s
  • 1 jaar garantie


Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.

2 jaar garantie op Apple.

Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.


 Gratis thuisbezorgd
of afhalen in de winkel.

 2 jaar garantie op Apple.

 Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.

Adviesprijs € 1.199,00
€ 499,00
per maand € 22,92
In de checkout kan je jouw winkel selecteren onder afhalen.

Of betaal met

Toegevoegd aan winkelmand
Configureer jouw product volledig om de winkelvoorraad of online levertijd te kunnen zien
Online levering
Adviesprijs € 1.199,00
€ 499,00
per maand € 22,92

[Open Box] Promise Pegasus2 M4 4TB SATA HDD

[Open Box] Promise Pegasus2 M4 4TB SATA HDD

's Werelds eerste en snelste Thunderbolt 2 hardware RAID-opslagoplossing biedt de creatieve liefhebber of professionele draagbare RAID-opslag voor rich media, postproductie of grafische afbeeldingen met grote bestanden. Het is perfect voor externe opnamen, externe studio's of kleine werkgroepen.

When speed matters

Met de revolutionaire Thunderbolt 2-connectiviteit van Intel, biedt de Pegasus2 maar liefst 20 Gb/s snelheid - meer dan genoeg om moeiteloos elke 3D- of 4K (Ultra-HD) workflowomgeving te verwerken en te versnellen.

De perfecte partner voor de Mac Pro

Wanneer je de innovatie van de nieuwe Mac Pro combineert met Thunderbolt 2 en de capaciteit en prestaties van de snelste opslagoplossing in de branche, Pegasus2, gebeuren er verbazingwekkende dingen. Breid eenvoudig de flash-opslagcapaciteit van de Mac Pro uit door meerdere Pegasus2-systemen in serie te schakelen voor enorme hoeveelheden extra opslagruimte!

Master 4K: bewerken, opslaan of streamen!

Ervaar de mogelijkheid om 4K-inhoud (Ultra HD) naadloos te bewerken en te streamen, terwijl je tegelijkertijd een back-up van die bestanden maakt! Dankzij 's werelds snelste verbindingssnelheid (20 Gb / s - het dubbele van de vorige generatie), ondersteunt Thunderbolt 2 perfect 4K-workflows met bandbreedte.

Laat uw creativiteit de vrije loop

Weg zijn van de studio voor een opname betekent niet dat u de RAID-bescherming of snelheden van uw SAN-opslag moet opofferen. Je kunt dit compacte, draagbare pakket bijna overal mee naartoe nemen. Dit maakt het ideaal voor filmmakers, fotografen, grafisch ontwerpers en andere multimedia-professionals.

open box

Open Box producten

Een Open Box-product is een artikel dat eerder in de winkel als demomodel heeft gestaan of door een klant is geretourneerd. Om in aanmerking te komen voor herverkoop, wordt het artikel eerst door onze technische dienst gecontroleerd en mag er hooguit lichte cosmetische schade aan het product zitten. Hierdoor kunnen wij garanderen dat het product technisch in orde is. Daarnaast worden álle Open Box-producten geleverd in de oorspronkelijke doos met bijbehorende accessoires.

De levertijd van een Open Box-product is vaak langer dan wat we normaal gesproken gewend zijn (5-8 werkdagen). Om de kwaliteit te kunnen garanderen, wordt een Open Box-product eerst nog grondig gecontroleerd voordat deze de deur uitgaat. Wanneer jouw bestelling op het punt staat geleverd te worden, ontvang je een bericht van de pakketdienst.

Amac biedt standaard één jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een Open Box-product, wanneer de fabrieksgarantie korter is dan deze termijn. Info over de fabrieksgarantie vind je bij de specificaties van het product. Lees meer over garantie bij Amac.

Lees meer
Lees minder

Specificaties

Vergelijken
Specificaties
ArtikelcodeOB-F40PR4M01000000
KleurZwart
Afmetingen30 x 23 x 19 cm
Gewicht2,9 kg
Opslag4TB harde schijf
Soort Harde SchijfHarde Schijf 2,5-inch
VoedingNetvoeding
Service & garantie

Lees meer over Amac garantie.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor alle producten geldt ook een fabrieksgarantie, of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.

Wanneer je bij Amac een product koopt, wordt er door de fabrikant van het product één jaar garantie verleend. Gedurende dit jaar loopt de garantie voor dit product dan via de fabrikant of maker. Amac biedt daarnaast standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een product. Dit houdt in dat je tweede garantiejaar via Amac zal verlopen.

Meer specificaties
Minder specificaties

Reviews

Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Utrecht Mariaplaats
Mariastraat 38
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken
Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Utrecht Mariaplaats
Mariastraat 38
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken