Menu

[Open Box] Pioneer DJ DDJ-FLX6 Rekordbox


Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.

2 jaar garantie op Apple.

Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.


 Gratis thuisbezorgd
of afhalen in de winkel.

 2 jaar garantie op Apple.

 Achteraf betalen met Klarna?  Ook dat kan.

Adviesprijs € 649,00
€ 619,00
per maand € 28,44
In de checkout kan je jouw winkel selecteren onder afhalen.
Toegevoegd aan winkelmand
Configureer jouw product volledig om de winkelvoorraad of online levertijd te kunnen zien
Online levering
Adviesprijs € 649,00
€ 619,00
per maand € 28,44

[Open Box] Pioneer DJ DDJ-FLX6 Rekordbox

Het splinternieuwe design van de DDJ-FLX6-GT omvat een frisse look en feel van de grote jogwheels, die grafietgrijs gelakt zijn en afgewerkt met een metalen textuur. De rubbercoating op de buitenste ring bevordert de bespeelbaarheid. Terwijl de compatibiliteit met rekordbox en Serato DJ Pro al een feit was (allebei gratis), biedt de nieuwe controller nu ook ondersteuning voor VirtualDJ (licentie apart verkrijgbaar). Voor TRAKTOR PRO 3 moet je eerst de toewijzingsbestanden downloaden, ongeacht je model.

Nieuw ontwerp in grafietgrijs voor een geraffineerde look
De lay-out van het bedieningspaneel op de DDJ-FLX6-GT is gelijkaardig aan die van zijn voorganger en doet denken aan de klassieke CDJ + DJM-clubopstelling, zodat je vanuit je buikgevoel kunt optreden. De kleurencombinatie (matgrijs met grafietgrijze jogwheels) zorgt voor een geraffineerde look.

Ondersteuning voor VirtualDJ

VirtualDJ is compatibel met het nieuwe toestel (licenties apart verkrijgbaar), waarop je ook het rekordbox Core-abonnement en Serato DJ Pro gratis kunt gebruiken. Bovendien wordt de dj-controller geleverd met licentiesleutels voor het Serato FX Pack, het Pitch 'n Time DJ Expansion Pack en de TRAKTOR PRO 3 TSI-file, die binnenkort wordt gelanceerd. Dankzij de ingebouwde geluidskaart hoef je alleen nog de DDJ-FLX6-GT via een USB-kabel te verbinden met een laptop waarop de software is geïnstalleerd en je kunt meteen beginnen te dj'en.

Geheel nieuwe Merge FX

Voeg dramatiek toe aan je sets en meng gemakkelijk verschillende muziekstijlen. Ongeacht de BPM of toonaard van het volgende nummer kun je een spannende overgang creëren, wanneer je maar wilt. Druk gewoon op de knop en draai er zo snel of langzaam aan als je leuk vindt. Zo bouw je spanning op in de muziek. 
 
 

Jog Cutter: maak professioneel klinkende scratcheffecten, met één hand 

Schakel Jog Cutter in en draai gewoon aan het jogwheel om een professioneel klinkend scratcheffect toe te voegen aan de laatste Hot Cue of afspeelpositie die je op die tafel hebt gebruikt. Er zijn 10 verschillende scratchpatronen en je kunt van het ene naar het andere patroon overschakelen door gewoon de afspeelkoppositie te verplaatsen op het display van het jogwheel tot deze wijst naar de scratch die je wilt gebruiken

Grote jogwheels met weergave van nummerpositie
Pitchbenden en scratchen voelt natuurlijk aan dankzij de grote jogwheels, die even groot zijn als die op de vlaggenschip CDJ-3000-multiplayer. Elk jogwheel is trouwens uitgerust met een On Jog-display, zodat je altijd een oogje kunt houden op de afspeelkoppositie.

Sample Scratch: ga creatief aan de slag met je favoriete geluiden 
Sample Scratch is een volslagen nieuwe padmodus in rekordbox waarmee je geluiden die je toegewezen hebt aan de sampler in de decks kunt laden. Wanneer je dus een track live wilt remixen of gewoon wat textuur aan de muziek wilt toevoegen, kun je scratchen met je favoriete geluiden.

 

 

 

Lees meer
Lees minder

Specificaties

Vergelijken
Specificaties
ArtikelcodeOB-DDJ-FLX6-GT
MerkPioneer
KleurZwart
Afmetingen676 x 68,7 x 345,7 mm (b x h x d)
Gewicht3,8 kg
Meegeleverde software
  • rekordbox
  • Serato DJ Pro
  • VirtualDJ
  • TRAKTOR PRO 3 (TSI-file beschikbaar)
In de doos
  • DDJ-FLX6-GT
  • USB-kabel
  • Garantie (voor sommige regio's)
  • Snelstartgids
  • Voorzorgsmaatregelen
  • Voucher voor Serato DJ Pro Expansion Pack (Serato Pitch 'n Time DJ / FX Pack)
Service & garantie

Lees meer over Amac garantie.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor alle producten geldt ook een fabrieksgarantie, of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.

Wanneer je bij Amac een product koopt, wordt er door de fabrikant van het product één jaar garantie verleend. Gedurende dit jaar loopt de garantie voor dit product dan via de fabrikant of maker. Amac biedt daarnaast standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een product. Dit houdt in dat je tweede garantiejaar via Amac zal verlopen.

Meer specificaties
Minder specificaties

Reviews

Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken
Ontdek onze winkels bij jou in de buurt
Amsterdam
Prins Hendrikkade 26
Arnhem
Roggestraat 13 a
Den Haag
Wagenstraat 10
Groningen
Westerkade 7
Rotterdam Lijnbaan
Lijnbaan 79B/C
Utrecht The Wall
Proostwetering 9
Bekijk alle winkels
Ontdek nu Klaar met ontdekken