Terug naar overzicht

[Open Box] Nomad Pod Apple Watch - Zilver

sale open box
Zoom
Merk: Nomad
 • Oplader
 • Klein formaat
 • Minimalistisch ontwerp
 • Kabelopbergsysteem
 • 1 jaar garantie*
Levertijd:
€ 25,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF
 • Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.
 • 2 jaar garantie* op Apple.
 • Op voorraad en voor 20:00 besteld?* Volgende dag in huis.
 • Gemakkelijk bestellen met of zonder account.
 • Flexibele betaalmethoden, betaal zoals jij wilt.

  Veilig betalen bij Amac

Betalen in termijnen
Bij Amac is het ook mogelijk om het totaalbedrag in termijnen voldoen. Het kopen op afbetaling regel je in een Amac Store. De medewerkers kunnen je voorzien van meer informatie en de betaling in termijnen voor je aanvragen.

De Pod van Nomad is een oplader en kabelopbergsysteem in één. Pod bestaat uit twee delen: een aluminium bovenkant die los is te maken van de plastic onderkant. Je plugt de oplaadkabel van jouw Apple Watch in de USB-poort in de onderka... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Amac stores:
 • Direct je product afhalen
 • Je product eerst nog bekijken
 • Laat je uitgebreid informeren
 • Persoonlijk contact met jouw expert
Productinformatie

Nomad Pod Apple Watch

De Pod van Nomad is een oplader en kabelopbergsysteem in één. Pod bestaat uit twee delen: een aluminium bovenkant die los is te maken van de plastic onderkant. Je plugt de oplaadkabel van jouw Apple Watch in de USB-poort in de onderkant. Daarna draai je de hele oplaadkabel om het middenstuk van de onderkant. Plaats dan het magnetische uiteinde van je oplaadkabel in de opening bovenop het middenstuk. Als laatst plaats je de bovenkant op de onderkant. De Pod wordt stevig dichtgehouden, dankzij de magneten aan de onderkant. Leg jouw Apple Watch op de aluminium bovenkant, waar deze automatisch vastklikt en wordt opgeladen.

Grootste kracht, klein formaat

Dankzij het kleine formaat is Pod jouw ideale reisgenoot. Mocht je jouw Apple Watch een paar dagen niet kunnen opladen, dan kan Pod je helpen. Met een krachtige 1800mAH batterij kan je, wanneer de Pod volledig is opgeladen, jouw Apple Watch wel viermaal van stroom voorzien. Doordat de kabel in de pod geïntegreerd zit, hoef je nooit meer te zoeken naar de oplaadkabel. Bij thuis- of werkgebruik zal jouw oplaadkabel ook nooit meer in de weg liggen.

Weet wanneer je moet opladen

Aan de buitenkant van de Pod zitten vier lampjes. Deze geven aan wanneer Pod volledig is opgeladen en wanneer hij bijna leeg is. Zo kan je op tijd de Pod opladen en zit je nooit meer zonder een lege Apple Watch.

Over Nomad

Het Amerikaanse Nomad maakt minimalistische en praktische oplaadgadgets om het leven van mensen die altijd onderweg zijn makkelijker te maken. Nomad ontwerpt oplaadmogelijkheden voor al je Apple devices, ook de Apple Watch. De producten zijn zo gemaakt dat ze perfect in elke lifestyle passen en alleen de lichtste, dunste en sterkste materialen worden gekozen om de belofte van het makkelijk onderweg meenemen waar te maken.

open box

Open Box producten

Producten waar een wit ‘Open Box’ label bij staat, zijn producten waarvan de doos open is geweest. Bijvoorbeeld ter demonstratie in de winkel of wanneer deze ongebruikt geretourneerd is door een klant. Open Box producten zijn door onze technische dienst volledig gecontroleerd en goedgekeurd.

Schaf je een Open Box model aan, dan wordt deze compleet geleverd met doos en bijbehorende accessoires. Op Open Box producten zit 1 jaar beperkte garantie* en kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden.

Let op: Open Box producten (en/of de verpakking ervan) kunnen, door gebruik, licht beschadigd zijn. Als dat het geval is, hebben we dat verwerkt in de prijs; de geldende van/voor bedragen staan onder de producten in onze webshop.

*Amac geeft je op 'open box' niet-Apple producten altijd één jaar verkopersgarantie voor aankopen gedaan door consumenten. Deze verkopersgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijk geldende garantiebepalingen en is een minimum termijn.

Lees meer over de Amac garantie voorwaarden.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode OB-pod-apple-s-001
Merk Nomad
Kleur Zilver
Functies
 • Mobiele Apple Watch oplader
 • 1800mAh accucapaciteit
 • Strakke aluminium behuizing
 • Materiaal Aluminium
  Service & garantie

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


  Dit product heeft een fabrieksgarantie van twee jaar. Amac biedt standaard één jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een Open Box-product, wanneer de fabrieksgarantie korter is dan deze termijn. Lees meer over Amac garantie.