Terug naar overzicht

[Open Box] iZettle Dock voor kaartlezer - Zwart

open box
Zoom
 • Werkt samen met iZettle kaartlezer
 • Te bevestigen aan balie
 • 1 jaar garantie*
Levertijd:
Direct afhalen: niet mogelijk

Normale prijs: € 59,29

Special Price € 44,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF
 • Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.
 • 2 jaar garantie* op Apple.
 • Gemakkelijk bestellen met of zonder account.
 • Flexibele betaalmethoden, betaal zoals jij wilt.
 • Thuiswinkel Waarborg Veilig betalen bij Amac

Betalen in termijnen
Bij Amac is het ook mogelijk om het totaalbedrag in termijnen voldoen. Het kopen op afbetaling regel je in een Amac Store. De medewerkers kunnen je voorzien van meer informatie en de betaling in termijnen voor je aanvragen.

Deze houder heeft een ingebouwde batterijlader voor je iZettle kaartlezer, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om de batterijduur. Bevestig de houder aan je balie om te zorgen dat hij op zijn plaats blijft. Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Amac stores:
 • Direct je product afhalen
 • Je product eerst nog bekijken
 • Laat je uitgebreid informeren
 • Persoonlijk contact met jouw expert
Productinformatie

[Open Box] iZettle Dock voor kaartlezer - Zwart

Deze houder heeft een ingebouwde batterijlader voor je iZettle kaartlezer, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om de batterijduur. Bevestig de houder aan je balie om te zorgen dat hij op zijn plaats blijft.

Snel opladen en betalen

Laad de iZettle Reader 2 op met een micro-USB-kabel (bijgesloten) of op de nieuwe iZettle Dock (optioneel) Het duurt maar 5 seconden om een tap-and-go betaling te doen (andere transacties duren minder dan 15 seconden).

Let op: Om de kaartlezer te gebruiken heb je een iZettle account nodig.

open box

Open Box producten

Producten waar een wit ‘Open Box’ label bij staat, zijn producten waarvan de doos open is geweest. Bijvoorbeeld ter demonstratie in de winkel of wanneer deze ongebruikt geretourneerd is door een klant. Open Box producten zijn door onze technische dienst volledig gecontroleerd en goedgekeurd.

Schaf je een Open Box model aan, dan wordt deze compleet geleverd met doos en bijbehorende accessoires. Op Open Box producten zit 1 jaar beperkte garantie* en kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden.

Let op: Open Box producten (en/of de verpakking ervan) kunnen, door gebruik, licht beschadigd zijn. Als dat het geval is, hebben we dat verwerkt in de prijs; de geldende van/voor bedragen staan onder de producten in onze webshop.

*Amac geeft je op 'open box' Apple producten altijd één jaar verkopersgarantie voor aankopen gedaan door consumenten. Deze verkopersgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijk geldende garantiebepalingen en is een minimum termijn. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om AppleCare aan te schaffen voor een open box Apple product.

Lees meer over de Amac garantie voorwaarden.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode OB-0011EU01
Merk iZettle
Model Dock
Functies Het opladen van iZettle kaartlezer
Geschikt voor iZettle kaartlezer
Afmetingen 15,35 x 8,76 x 8,55 cm
Gewicht 0,135 kg
In de doos iZettle Dock
Service & garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


Amac biedt standaard één jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop van een Apple Open Box-product. Lees meer over Amac garantie.


Het afsluiten van AppleCare is niet mogelijk bij Apple Open Box-producten.

Toch liever een andere?