Terug naar overzicht

Griftland College

Een duurzame samenwerking voor een optimale iPad implementatie

"Ik denk dat de iPad gaat zorgen in het onderwijs voor veel meer flexibiliteit, voor veel meer creativiteit, voor andere typen werkvormen. En ik denk uiteindelijk dat het onderwijs daarmee ook een stuk leuker en aantrekkelijker wordt. Voor leerlingen, maar ook voor docenten om het te geven."

Lees hier het interview met rector Kees Versteeg van het Griftland College.

Om tot een optimale implementatie van Apple-technologie in het onderwijs te komen, is een duurzame samenwerking tussen school en leverancier van groot belang. Keer op keer is namelijk bewezen dat het “over de schutting gooien” van iPads bij een onderwijsinstelling niet werkt. Een gebrek aan visie, planning, technische voorzieningen, training, begeleiding, of een combinatie van deze factoren, zijn nog steeds redenen waarom iPad-implementaties helaas niet altijd een succes worden in het onderwijs.

Implementatie van iPads op het Griftland College

Intensieve begeleiding voor succesvol digitaal onderwijs

Het Griftland College wordt intensief begeleid door Amac Onderwijs en kan altijd steunen op de kennis, oplossingen en faciliteiten van Amac Onderwijs. Hierdoor wordt de duurzame ontwikkeling naar eigentijds en goed onderwijs verzekerd.

Dit doen we aan de hand van de 9 elementen die Amac Onderwijs heeft gedefinieerd voor een succesvolle implementatie van digitaal onderwijs.

"Na een grondige analyse van de partijen die dit allemaal leveren hebben we voor Amac gekozen, omdat zij hun woorden waarmaken. Omdat zij het totale pakket kunnen aanbieden als het gaat om hardware, software, scholing en totale begeleiding. En ik denk dat scholen zich verkijken in het feit dat het nodig is om het goed te implementeren op school."

Samenwerking van het Griftland College en Amac Onderwijs in beeld

In schooljaar 2019-2020 volgen wij het Griftland College nauwgezet. In deze eerste video zien we hoe het Griftland College 1000 iPads in de eerste weken van het schooljaar uitrollen.