Terug naar overzicht
AOS 2019

Amac Onderwijs Seminar 2019

Amac Onderwijs Seminar 2019

Op dinsdag 12 maart 2019 vindt het jaarlijkse Amac Onderwijs Seminar plaats. Na meerdere succesvolle edities op prachtige locaties, verwelkomen we u dit jaar in ons nieuwe hoofdkwartier in Utrecht. Op deze dag zal Amac Onderwijs u geheel gratis inspireren door middel van interessante sprekers en interactieve presentaties.

Schrijf u gratis in!

Laat u op 12 maart 2019 inspireren en schrijf u nu gratis in voor het Amac Onderwijs Seminar 2019.

Algemene dagplanning:
Inloop 08:30 uur, aanvangstijd 09:30 uur.
Afsluiting 16:00 uur, gevolgd door een borrel.

Uw persoonlijke programma volgt nog.
Direct inschrijven

Wat kunt u verwachten?

Naast diverse lezingen zijn er een aantal scholen die hun ervaringen met digitaal onderwijs met u zullen delen. Uit ons totale aanbod van circa 15 presentaties en lezingen kunt u er 5 kiezen. Later ontvangt u van ons een programma waarin u 3 van de door u gekozen sessies kunt bijwonen.

Sprekers en presentaties

Het programma van deze editie wordt gevuld met diverse sprekers uit de onderwijswereld. Denk hierbij aan Fons van den Berg (See Genius), Kees Versteeg (Rector Griftland College), Ted van Deutekom (winnaar iScholenPrijs 2018) en Frank IJdema (Apple Professional Learning Specialist bij Amac). Zij zullen onder andere spreken over de implementatie van innovatieve hardware, digitale leermiddelen en iPad in het onderwijs.
Bekijk alle sprekers en presentaties

Peter Heerschop

Als minister van Enthousiasme laat oud leraar Peter Heerschop u lachen maar ook nadenken. Zo zal hij uitleggen waarom je vrolijker wordt als je twijfelt aan je onzekerheden en dat je het snelst leert als je weet dat je fouten mag maken.

Programma

Wij beginnen en sluiten ons seminar af met een plenaire presentatie. Het programma zal worden samengesteld aan de hand van de opgegeven keuzes. Zodra het volledige programma bekend is ontvangt u hierover bericht. Uiteraard verzorgen wij voor u nog een heerlijke lunch en sluiten wij het Onderwijs Seminar af met een borrel.
Binnenkort meer informatie

The Wall

Wij verwelkomen u graag bij onze gloednieuwe 47e Amac Store in The Wall in Utrecht, welke op 15 december 2018 voor het eerst haar deuren opende. Het centraal gelegen en makkelijk te bereiken filiaal is een van de grootste door Apple gecertificeerde winkels ter wereld.
Routebeschrijving

Gratis aanmelden


U kunt zich hier inschrijven voor het Amac Onderwijs Seminar op dinsdag 12 maart 2019.