Terug naar overzicht
AOS 2018

Amac Onderwijs Seminar 2018

Amac Onderwijs Seminar 2018

Dinsdag 20 maart 2018 vindt het Amac Onderwijs Seminar plaats in de Rijtuigenloods te Amersfoort. Na een succesvolle editie in 2016 wordt ook in 2018 dit weer de prachtige locatie voor het Seminar. Op deze dag zal Amac primair, voortgezet en speciaal onderwijs inspireren door middel van interessante sprekers en inzichten.

De inschrijving is gesloten.

Het seminar was weer een groot succes! We hopen u volgend jaar weer te mogen ontvangen.
Inschrijving gesloten

De Rijtuigenloods

In 2018 organiseren wij het Amac Onderwijs Seminar in de Rijtuigenloods te Amersfoort. De hoge constructie, authentieke industriële spoorelementen en het trendy interieur geven deze locatie een unieke look & feel. U kunt hier gratis parkeren en het is op loopafstand van het Centraal Station Amersfoort.

Wat kunt u verwachten?

Op de agenda staat o.a. Pedro De Bruyckere. Hij presenteert met een realistische blik op actuele onderwerpen vanuit de gedachte “Wat werkt wel en wat niet in het onderwijs?“. Naast diverse lezingen zijn er een aantal scholen die spreken over hoe zij digitaal onderwijs hebben ingezet in de praktijk. Of doe mee met workshops over coderen! En wilt u weten hoe u een Apple-apparaat inzet bij leerlingen met dyslexie of een visuele beperking? We vertellen het u!

Sprekers

Op het Amac Onderwijs Seminar laten wij aan de hand van lezingen, succesverhalen en workshops zien hoe u digitaal onderwijs toepast in de praktijk. Deze zullen gegeven worden door diverse sprekers met verschillende achtergronden. Wie dit zijn, leest u op de sprekerspagina.

Programma

Bent u benieuwd naar het dagprogramma van het Amac Onderwijs Seminar 2018? U bekijkt het hier. Deze kunt u uiteraard printen, downloaden of opslaan op uw smartphone. De dag begint om 9.30 uur, halverwege verzorgt Amac een heerlijke lunch en rond 16.00 uur sluiten we af met een gezellige borrel.
Bekijk het programma

Meld u gratis aan

Laat u op 20 maart 2018 inspireren en schrijf u nu gratis in voor het Amac Onderwijs Seminar 2018.