Terug naar overzicht
Regiosessies

Onderwijs iLearns

Op maandag 11 en donderdag 14 december organiseert Amac Onderwijs een gloednieuwe gratis Onderwijs iLearn. Tijdens deze Onderwijs iLearn ontdekt u hoe u met onderwijs op maat, dankzij iPad, alle leerlingen kan bereiken. Ongeacht hun achtergrond, leerstijl of eventuele beperkingen. Wij laten u kennis maken met de toegankelijkheidsfuncties van Apple.

Alle leerlingen bereiken met ingebouwde toegankelijkheidsfuncties

Om iedereen te helpen meer voor elkaar te krijgen, zitten er in de apparaten van Apple allerlei bekroonde, ondersteunende technologieën verwerkt. Dat betekent dat elk apparaat vanuit de basis toegankelijk is, dus niet alleen qua functionaliteit.

Tijdens deze training gaan we uitgebreid kijken en werken met deze ingebouwde functionaliteit als het gaat om toegankelijkheid (voor zorgleerlingen: aandachtsproblemen, motorisch-, visueel en auditieve beperkingen, dyslexie etc.) Ook gaan we kijken en werken met apps en oplossingen van derden, die gericht zijn op deze doelgroep.

Waar en wanneer?

Donderdag 14 december - Amac Hilversum
Trainer: Frank IJdema
Plaatsen: 14 deelnemers.
Adres: Amac Hilversum - Kerkstraat 45a - 1211CL Hilversum - tel: 088 - 027 19 14

Beide Onderwijs iLearns zijn van 16:00 tot 17:30.

Voor wie?

Tijdens de Onderwijs iLearn is er niet alleen plaats voor directies, besturen en ICT-coördinatoren, maar ook voor leerkrachten en docenten. De Onderwijs iLearns zijn zowel toegankelijk voor primair als voortgezet onderwijs. De Onderwijs iLearn is geschikt voor iOS (iPad).

Schrijf u nu gratis in!

Bedrijfsgegevens:

Contactpersoon:

Kies een datum:

* Verplichte velden