Terug naar overzicht
Regiosessies

Onderwijs iLearns

Tijdens de Onderwijs iLearns laat Amac Onderwijs u kennis maken met de geweldige functionaliteiten van de apparaten van Apple. De gratis iLearns zijn in een Amac Store bij u in de buurt. Onze accountmanagers, Apple trainers en speciale sprekers zullen hierbij aanwezig zijn.

Productiviteit op iPad, en de nieuwe ontwikkelingen bij Apple

Hoe kunt u het uiterste uit iPad halen en welke functies zijn geschikt voor in het klaslokaal? In deze iLearn maakt u kennis met de (basis)functionaliteiten die het werken met de iPad nóg makkelijker maken. Hierdoor is een laptop misschien niet eens meer nodig!

Ook staan we stil bij de nieuwste ontwikkelingen van Apple omtrent het onderwijs. Als u up-to-date wilt blijven van deze ontwikkelen, houd dan vooral onze site in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Maandag 03 juni - Amac Amsterdam
Adres: Prins Hendrikkade 26 - 1012TM Amsterdam

Dinsdag 04 juni - Amac Rotterdam Stationsplein
Adres: Stationsplein 48 - 3013AK Rotterdam

Woensdag 05 juni - Amac Deventer
Adres: Lange Bisschopstraat 39 - 7411KH Deventer

Donderdag 06 juni - Amac Sittard
Adres: Brandstraat 18 - 6131CT Sittard

Alle Onderwijs iLearns zijn van 15:30 tot 17:00.

Voor wie?

Tijdens de Onderwijs iLearn is er niet alleen plaats voor directies, besturen en ICT-coördinatoren, maar ook voor leerkrachten en docenten. De Onderwijs iLearns zijn zowel toegankelijk voor primair als voortgezet onderwijs. De Onderwijs iLearn is geschikt voor iOS (iPad).

Schrijf u nu gratis in!

Bedrijfsgegevens:

Contactpersoon:

Digitalisering binnen uw school

Kies een datum:

* Verplichte velden