Terug naar overzicht
Regiosessies

Onderwijs iLearns

Tijdens de Onderwijs iLearns laat Amac Onderwijs u kennis maken met de geweldige functionaliteiten van de apparaten van Apple. De gratis iLearns zijn in een Amac Store bij u in de buurt. Onze accountmanagers, Apple trainers en speciale sprekers zullen hierbij aanwezig zijn.

Onderwerpen

Coderen, AR & VR met iPad

Coderen vindt tegenwoordig overal plaats en is haast niet meer weg te denken. Het is daarom belangrijk dat programmeren een onderdeel is van het onderwijscurriculum. Met programmeren wordt tenslotte de creativiteit gestimuleerd door problemen op nieuwe en efficiënte manieren op te lossen. In deze Onderwijs iLearn maakt u kennis met de wereld van coderen, AR (Augmented Reality) en VR (Virtual Reality) en bovenal: hoe dit in het onderwijs toegepast kan worden.

Tijdens deze Onderwijs iLearn leert u in de praktijk hoe eenvoudig het is om te coderen. Ook leert u wat de mogelijkheden van AR en VR in het onderwijs zijn. Zo gaan we onder andere aan de slag met programmeren in de app Swift Playgrounds; een educatieve app die onder andere gebruikt wordt om iOS-apps te maken. Hiermee leert u hoe eenvoudig, leuk, leerzaam en zinvol coderen, AR en VR is.

Maandag 25 maart - Amac The Wall
Adres: Proostwetering 3 - 3543 AB Utrecht

Dinsdag 26 maart - Amac Breda
Adres: Eindstraat 13 - 4811KK Breda

Woensdag 27 maart - Amac Eindhoven Heuvel
Adres: Heuvel Galerie 230 - 5611DK Eindhoven

Donderdag 28 maart - Amac Apeldoorn
Adres: Hoofdstraat 61a - 7311JV Apeldoorn

Alle Onderwijs iLearns zijn van 15:30 tot 17:00.

Productiviteit op iPad, en de nieuwe ontwikkelingen bij Apple

Hoe kunt u het uiterste uit iPad halen en welke functies zijn geschikt voor in het klaslokaal? In deze iLearn maakt u kennis met de (basis)functionaliteiten die het werken met de iPad nóg makkelijker maken. Hierdoor is een laptop misschien niet eens meer nodig!

Ook staan we stil bij de nieuwste ontwikkelingen van Apple omtrent het onderwijs. Als u up-to-date wilt blijven van deze ontwikkelen, houd dan vooral onze site in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Maandag 03 juni - Amac Amsterdam
Adres: Prins Hendrikkade 26 - 1012TM Amsterdam

Dinsdag 04 juni - Amac Rotterdam Stationsplein
Adres: Stationsplein 48 - 3013AK Rotterdam

Woensdag 05 juni - Amac Deventer
Adres: Lange Bisschopstraat 39 - 7411KH Deventer

Donderdag 06 juni - Amac Sittard
Adres: Brandstraat 18 - 6131CT Sittard

Alle Onderwijs iLearns zijn van 15:30 tot 17:00.

Voor wie?

Tijdens de Onderwijs iLearn is er niet alleen plaats voor directies, besturen en ICT-coördinatoren, maar ook voor leerkrachten en docenten. De Onderwijs iLearns zijn zowel toegankelijk voor primair als voortgezet onderwijs. De Onderwijs iLearn is geschikt voor iOS (iPad).

Schrijf u nu gratis in!

Bedrijfsgegevens:

Contactpersoon:

Digitalisering binnen uw school

Kies een datum:

* Verplichte velden