Terug naar overzicht
Amac Scholen Uitgelicht

Academy Digitaal Onderwijs

Introductie

Professionalisering is een belangrijk element in de ontwikkeling van digitaal onderwijs. Amac Educatie biedt al ruim 10 jaar trainingen en begeleiding aan scholen in het basis- en voortgezet onderwijs. Dit doen we om een bijdrage te leveren aan de digitalisering binnen de scholen.

Academy Digitaal Onderwijs

Wilt u gebruik maken van onze kennis en ervaring? Met Amac Academy richt het team van Amac Educatie zich op u als individuele docent. In een serie van tien verschillende workshops met diverse onderwerpen bieden wij docenten de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen en/of specialiseren. Hiermee voorziet u in uw eigen specifieke leerbehoefte en investeert u in uw deskundigheidsbevordering.

Elke cursus wordt drie keer georganiseerd, telkens op een ander locatie in Nederland.

Programma

Omdat de inzet van digitale leermiddelen in het basisonderwijs significant verschilt van het voortgezet onderwijs, zijn de workshop gericht op PO of VO. Elke workshop duurt 3 uur en is voornamelijk praktisch van aard.

Bewijs van deelname:
Uiteraard ontvangt u na afloop van de workshop een bewijs van deelname.

Primair onderwijs

Lees meer over de verschillende cursussen voor het primair onderwijs.
Bekijk cursussen

Voortgezet onderwijs

Lees meer over de verschillende cursussen voor het voortgezet onderwijs.
Bekijk cursussen

Inschrijven en kosten

Inschrijven doet u tot uiterlijk 48 uur van tevoren via de pagina van de desbetreffende workshop, welke u kunt vinden onder ‘Primair onderwijs’ of ‘Voortgezet onderwijs’. De toegangsprijs voor een sessie is €99,- per persoon. Wees er snel bij, de beschikbare plaatsen zijn beperkt! Het maximale aantal deelnemers per sessie is 20.

Meer weten?

Wilt u ook gebruik maken van onze kennis en ervaring? Of wilt u weten hoe uw school er momenteel voorstaat op het gebied van digitalisering? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Annulering, samenvoeging of verplaatsing:
Amac Educatie behoudt zich het recht voor cursussen te annuleren, samen te voegen of te verplaatsen. Cursussen gaan door bij minimaal 8 bevestigde aanmeldingen. Mocht een cursus geen doorgang vinden, dan ontvangt de deelnemer uiterlijk 48 uur van te voren bericht. Bij annulering zal een alternatieve cursus worden aangeboden. Bij samenvoeging of verplaatsing behoudt de deelnemer het recht de cursus te annuleren.