Terug naar overzicht
Training Amac Educatie

Training

Trainingen

Via deskundige training en begeleiding bij de invoering van het digitale curriculum, zorgen wij dat leraren zich volledig kunnen richten op de essentie van educatie: de ontwikkeling van de leerling. Wilt u weten welke trainingen en begeleiding wij u bieden?
Bekijk de trainingsgids

Amac Digitaal Onderwijs

Professionalisering is een belangrijk element in de ontwikkeling van digitaal onderwijs. Amac Educatie biedt al ruim 10 jaar trainingen en begeleiding aan scholen in het basis- en voortgezet onderwijs. Dit doen we om een bijdrage te leveren aan de digitalisering binnen de scholen.
Lees meer

Onderwijsbegeleiding

Amac Educatie biedt naast trainingen, waarbij we uitgaan van een groepsbenadering, ook individuele begeleiding in het onderwijs.

Inspiratiesessies

Een inspiratiesessie is een enthousiasmerende, informatieve sessie (eventueel op maat), waarin wordt gedemonstreerd wat de mogelijkheden zijn van de iPad of MacBook in het onderwijs.

Trainingen op maat

Een training op maat gaat dieper in op de onderwijsinhoudelijke kracht van iPad en Mac in het onderwijs. Tijdens deze interactieve trainingen word je actief betrokken in een reis naar nieuwe, krachtige manieren om het onderwijs in te vullen.
Lees meer